A nyár mázlistái! 5 csillagjegy, akiknek nagy szerencsét tartogat 2022 kánikula-évszaka! - Városi Kurír

Sorting by

×

A nyár mázlistái! 5 csillagjegy, akiknek nagy szerencsét tartogat 2022 kánikula-évszaka!

Szűz

A Szűz jegy szülöttei megszokták, hogy keményen megdolgozzanak minden fillérért. 2022 nyarától e jegy szülötteinek új tervei lesznek, főleg azoknak akik közvetlen kapcsolatban állnak a nagyközönséggel, a társadalommal. Ha eddig a Szűz mindig halasztgatta a számára kedves személyes terveit akkor most itt az ideje annak, hogy bátor legyen és nézzen szembe a félelmeivel.

Hirdetés

Pénteken pedig….

Elméje ma valósággal szárnyalhat, ugyanakkor a gyakorlati tevékenységekben igencsak sok akadállyal gyűlhet meg a baja, ami meglehetősen belassíthatja aktuális célja elérését. Ha úgy érzi, nem bírja idegileg ezt a tötymörgést, menjen, szellőztesse ki egy kicsit a fejét. Aranyat érhet!

… na és a szerelem terén…..

Amennyiben ma nyitott szívvel és elmével tekint az eseményekre, kedves Szűz, nagy eséllyel, valami nagyon fontos dolgot tudhat meg önmagáról és arról, akit annyira szeret, s ez a dolog sokat erõsíthet, kapcsolatukon az által, hogy ezt tapasztalván jobban megértik majd egymást, mint eddig bármikor!

Bika

A 2022 nyara új vállalkozási ötleteket hoz a Bika jegy szülöttei számára, ezek az átlagosnál szokatlanabb tervek lesznek, de így e jegy szülöttei sokkal magasabb szintet érnek el a karrierjükben. Ez egy olyan kihívás lesz amit az Univerzumtól kapnak, ezért jó lesz, ha elfogadják. Eljött az ideje annak, hogy a Bika megváltoztassa a pénzzel való viszonyát, hogy rájöjjön arra, hol akadnak el mindig a dolgai és javítson a gondolkozásmódján.

Pénteken pedig….

A mai napon, sokat adhat önnek a közösség, amelyben tevékenykedik, ugyanakkor ön is sokat dobhat a közös kalapba, s ez mindenképpen felvillanyozó lehet. Kooperálva másokkal, kössön ma annyi szövetséget, amennyit csak lehet, kedves Bika, melyek aranyat fognak érni a jövőben!

… na és a szerelem terén…..

Bármit is hall, vagy vitasson meg legközelebbi bizalmasával, kedves Bika, a szívügyek terén mindig hallgasson csakis arra, amit a szíve súg, mert bármit is próbál ellenében tenni, higgye el, a végső szó mindig is az övé lesz. A szerelem egy olyan mély gödör, melyből nem lehet kimászni, maximum csak átásni magát az embernek a túloldalra…

Skorpió

A 2022-es év nyara különleges lesz a Skorpió jegyében születettek számára, főleg akkor, ha a munkahelyükkel kapcsolatos dolgokon szeretnének változtatni, azon, hogy milyen összeget keresnek és, hogyan fektetik be a pénzt. E jegy szülöttei kérhetnek bármit az Univerzumtól, mert amit kérnek azt megkapják.

Pénteken pedig….

Ma használja erőteljes energiáit és különösen intenzív empatikus készségét, s legyen nagyon befogadó és nyitott a világra, mert meglehet, hogy valahol pont az ön segítségére van most óriási szükség. Ne utasítson vissza ma senkit, aki kér öntől, csak mert időhiányban szenved, s csak azért is próbálja valahogy beletuszakolni az ilyesmit a napirendjébe. Meglátja, önmaga is sokat fog, főként lelkileg gazdagodni a mai áldozatkészsége által!

… na és a szerelem terén…..

Igencsak habókos, kísérletező kedvében lehet ma, kedves Skorpió, amikor nehezen bír majd szerelmi téren magával, hormonjaival. Amennyiben van, aki jelenleg leköti figyelmét, ma könnyen elcsavarhatja a fejét, hiszen csak úgy sugárzik majd önből az életszeretet, talán még sok minden más egyéb is…

Forrás

Hirdetés
átver