A pálesz-forradalmár kommunikátorainak és Deák Dánielnek nem szóltak, hogy az internet nem felejt? – “Orbán nem alkoholista. Ő Nemzeti Italozó!”

Csütörtökön Deák Dániel, a XXI. Század Intézet vezető elemzője és főállású ellenzékfigyelő vezetésével a teljes kormánymédián átfutott a hír, hogy Gyurcsány Ferenc Gyöngyösön részegen beszélgetett, majd autójába pattant és távozott. Az esetet bizonyítandó 3 másodperces videópillanat kiragadását vették alapul, innen már csak a fantáziájuk szabott határt az általuk felvázolt “esemény”-habosításnak. Nem feltételezem, hogy ne tudták volna, hogy hasonló “bizonyítékot” bárki ellen lehet kreálni, még a legmegátalkodottabb antialkoholistákról is, még magáról Orbán Viktorról is.

Nézzék csak!

Értem én, hogy Orbánt aggasztja, hogy a DK pozíciói folyamatosan erősödnek. Zavarja, hogy Gyurcsány Ferenc utcafórumain a júliusi hőségben is több százan gyűlnek össze. Azt is értem, hogy ha más már végképp nem jut eszébe, abban még reménykedik, hogy a gyurcsányozás segít rajta. (Nem segít.) De amikor a rekord pervesztes hadai rágalmaznak, az sok.

Mutatok néhány képet, hol érdemes keresgélni az alkoholt…

-írta Gréczy Zsolt közösségi pldalán és az ígéretét tett követte:

Akadt egy kommentelő, aki jelen volt a Gyurcsány-beszélgetésen

“A valóság pedig a kormánymédia állításaival szemben az, hogy Gyurcsány Ferenc autóval érkezett a gyöngyösi fórumra, melyet ő vezetett. Innen tovább a következő programra is ő vezette az autót. Igaz, hogy a rendezvényen volt rendőri biztosítás, ám ha igazak a fideszes hírek, itt

annyi rendőr volt mint égen a csillag (ez sem igaz) mégse vette egyik sem észre hogy részeg?

Na ne… Egyebek iránt az első sorból hallgattam a beszélgetést, szelfit is készítettem és mivel kb 5 méterről érzem ha valaki ivott, amit nem szeretek és zavar,

biztosan állíthatom, hogy Gyurcsány Ferenc nem fogyasztott ezen fórum előtt alkoholt.

Ahogyan azt is biztosan állíthatom, mivel saját magam láttam, hogy

a fotózkodás során az oda váró, sorakozó emberek az itt, a hangfal mellett látható üres flakont véletlenül odarúgták a kirakat elé, hátra lépve erre lépett rá, ezért dőlt neki kissé a kirakatnak!

Ugyanezt látta Éva Szabóné Farók is, a videón a “megbillenéskor” pedig épp István Oláh barátunkkal fényképezkedtek, ő is tanusíthatja, nem ivott itt senki hacsak nem ásványvizet! Nagyon helyes, hogy Ferenc Gyurcsány feljelenti ezeket a szennylapokat, mert alaptalan rágalom minden amit összehortak!

Bizonyítsák a bíróság előtt az állításaikat! Mi, akik ott voltunk és láttuk, tapasztaltuk mi történik állunk rendelkezésre tanuként az eljárásban!”

Vágó István olvasatában:

A lakájsajtó szerint persze Orbán nem alkoholista. Ő Nemzeti Italozó.
A fotómontázs készítője: Vágó István.

 

deák

A Banánköztársaság rovatban megjelenő írások nem minden esetben képviselik portálunk véleményét.

3 hozzászólás

 • 2021.07.09 - 14:02
  Közvetlen hivatkozás

  A fideszbanda annyira fél már,hogy becsületes eszközökkel nem tudja megnyerni az embereket, de aki nem hülye látja micsoda mocskos hazug szemét szekta a fidesz és vezetői….

  Válasz
 • 2021.07.10 - 07:32
  Közvetlen hivatkozás

  Viktor első szabad választás után 5% elérését/ez a parlamentbe jutás alsó határa/ fideszék eszméletlenre itták magukat Ráckeve Kastélyban.Másnap /hétfőn/ folytattuk az épület külső felújjítását .2 nagydarab ember viktorunkat úgy húzta ki a kocsiig,hogy a cipő orra ért a betonhoz.ezt a pincérek és mi kollégák10-en láttuk.Vagyis még másnap 10 órakkor is eszméletlen részeg volt. Én azóta nem tartom embernek.

  Válasz
 • 2021.07.10 - 07:55
  Közvetlen hivatkozás

  “Az alkohol öl, butít és a nyomorba taszajt!” Ezt bizonyítja orbánviktor esete is az élet minden területén.

  Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük