A pécsi városháza Hoppál mentes övezet – eltanácsolták a “fura urat”

Hideg zuhanyként érhette Hoppál Péter fideszes országgyűlési képviselőt, hogy fatornyosában úgy döntött a közgyűlés, hogy hogy januártól nem a Széchenyi tér 1. felé kell indulnia reggelente munkába, mert nem szívesen látott bérlő a pécsi városházán.

Hoppál-kopp

A költségvetési és gazdasági bizottság egyik előterjesztése szerint Péterffy Attila független polgármester felmondja Hoppál Péter irodáját, ami a városházán van – írja a Pécsi Stop. A portál szerint a képviselőnek felajánlottak egy csereingatlant.

Tavaly decembertől bérelt az országgyűlési hivatal határozatlan időre irodát

a fideszes országgyűlési képviselőnek a városházán, havi 250 ezer közforintért. Az előterjesztés szerint tavaly decemberrel kötött az önkormányzat és az országgyűlési hivatal határozatlan idejű szerződést arról, hogy Hoppál Péter fideszes országgyűlési képviselőnek irodát bérelnek a városházán, havi 250 ezer forintért (ebből 230 ezer az irodabérlet, 20 ezer forint pedig a rezsiköltségekre megy). A dokumentum szerint a szerződésben az is benne van, hogy mind a bérlő, mind pedig a bérbeadó indoklás nélkül felmondhatja az irodát, márpedig úgy, hogy ezt bármely hónap 15. napjáig jelzi a másik félnek, a felmondás pedig az adott hónap utolsó napjával lép életbe.

A fideszes országgyűlési képviselő esetében a felmondási határidő december 31. lesz.

(Friss hírek>>>>>>>>>>>>>)

A lépést azzal indokolják,

hogy a polgármesteri hivatalt úgy szervezik át, hogy

az idegen tulajdonú épületekben elhelyezett hivatali egységeket a városházára hozzák vissza, ott találnak nekik helyet, így nem marad hely az egyéb bérleményeknek.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük