Sorting by

×

“Ha lesz egy alapítvány, teletömjük pénzzel, és folytatódhat a munka…”- A pesti TV-nek annyi, de a Pesti Srácok megúszhatja?

Egy nappal azután, hogy – mint a Média1.hu nyomán mi is beszámoltunk róla – bejelentették a Pesti TV megszűnését, a szimpatizánsok hadsorba álltak és erre buzdítják elvbarátaikat is.

Huth Gergely

Régi mondásom volt, hogy “a magyarok nem értenek a sörfőzéshez és a sajtkékszítéshez, a Fidesz pedig nem ért a médiához”. Azóta annyi történt, hogy mi magyarok egész jól megtanultunk sört és sajtot készíteni…

– írta kedden délelőtt közösségi oldalán Huth Gergely, a Pestisracok.hu főszerkesztője, a július 1-től megszűnő Pesti TV programigazgatója. Huth Gergely bejegyzése alatt sokan bírálták a Fideszt, többen pedig a tévé megszűnésének valódi okait akarták megtudni a programigazgatótól és a Pestisracok.hu további sorsáról érdeklődtek. Erre a portál főszerkesztője így reagált:

„A Pesti TV tulajdonosai, azaz Vaszily Úr és Mészáros Úr cégei az alacsony reklámbevétel miatt nem kívánják tovább finanszírozni a Pesti TV működését. Mint üzletembereknek, ehhez minden joguk megvan.”

képernyőkép

Szentesi Zöldi László

“Ha valóban megszűnik ez a két médium, az a polgári és nemzeti Magyarország szégyene lesz. A támogatóké, az olvasóké, valamint mindazoké, akik most, amikor baj van, nem segítenek” – kezdte bejegyzését Szentesi.

Szeretném bejelenteni, hogy ha Huth Gergőék pénzt gyűjtenek, nagyobb összeggel is támogatom őket. Mert a barátaim, mert harcosok, mert dolgoznak, nem pedig pusztán élvezik a hatalomból fakadó előnyöket. És mert szolgálják a hazájukat. Egyúttal arra szólítok fel mindenkit, aki ezeket a sorokat olvassa, hogy nyúljon a pénztárcájába, tegyen meg minden tőle telhetőt a nemzeti magyar sajtó megsegítésére.

Valamikor együtt kezdtük a munkát Huth Gergővel, Szenvedi Zolival, Szarvas Szilveszterrel és másokkal. Lapot szerkesztettünk itt is, ott is, végiggürcöltük a Gyurcsány-Szilvásy időszakot, időnként rabosítottak közülünk néhány embert, egyeseket lehallgattak, megfigyeltek, másokat ellehetetlenítettek, agyonhallgattak, megpróbáltak lesöpörni a térképről. Nem sikerült. Akkor sem, most pedig pláne nem sikerülhet. Én ezt nem felejtettem el. Tartozunk egymásnak.

Ha valóban csak a pénz a kérdés, mindenkit felszólítok, hogy önkormányzatoktól, cégektől, magánszemélyektől trombitáljunk össze annyi pénzt, amennyivel újra el tudják kezdeni a munkát. A baráti körömben minden eszközzel terjeszteni fogom a hírt, nem hagyhatjuk őket magukra. Mert ilyen nincs. Ha lesz egy alapítvány, teletömjük pénzzel, és folytatódhat a munka. Hajrá!

képernyőkép

Kapcsolódó

átver

2 hozzászólás

  • 2022.05.10 - 19:48
    Közvetlen hivatkozás

    Már két évvel ezelőtt is arról volt szó, hogy a Pesti tv nézettsége mérhetetlen, annyira alacsony. Ha valóban néhány tucat vérfideszes nézi csupán, akkor minek erőltetni? Ugyanolyan, mint orbán többi szenny, és mocsármédiája. Az ennél a tv-nel dolgozó emberek meg biztosan találnak állást pillanatok alatt, hiszen a Tescoban mindig van felvétel árufeltöltőknek. Gondolom, komolyabb dolgokhoz úgysem értenek

    Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.