"A pofám leszakad" - Müller tisztifőorvos újra klaviatúrát ragadott.... - Városi Kurír

Sorting by

×

“A pofám leszakad” – Müller tisztifőorvos újra klaviatúrát ragadott….

Müller Cecília háttéremberei fejükhöz kaptak és kitaláltak a főnöknőnek egy újabb, az előzőnél is zseniálisabb szöveget, amit egy szóban úgy lehet összefoglalni, hogy “majd”, vagy “egyszer”. Ez a válasza ugyanis arra, ha egy képviselő adatot kér tőle, ami tegyük hozzá joga minden “népválasztottnak” és teljesíteni azt minden közszolgának.

Hirdetés

“A pofám leszakad”

Hadházy Ákos a Facebook-oldalán írt arról, hogy közérdekű adatigénylésére Müller Cecília 45 nappal újra meghosszabbította a válaszadást arra hivatkozva, hogy veszélyeztetné a járvány elleni védekezést, ha elküldené a 17 milliárdos uniós projekt kifizetési adatait.

“Mert nincs erre jobb szövegük. Miután egy eltévedt e-mailben leírta, hogy tudja, hogy ez mekkora hazugság. A pofám leszakad, sajnos nincs erre jobb kifejezés”

– fogalmazott posztjában Hadházy.

Müller és a “hátranyilazás”

“Éééés: CECÍLIA ASSZONY ISMÉT MEGHOSSZABBÍTJA 45 NAPPAL A VÁLASZADÁST, ISMÉT ARRA HIVATKOZVA, HOGY VESZÉLYEZTETNÉ A VÉDEKEZÉST, HA VÁLASZOLNA és megküldené a 17 milliárdos EU projekt kifizetéseinek adatait.

Mert nincs erre jobb szövegük. Miután egy eltévedt mailben leírta, hogy tudja, hogy ez mekkora hazugság. A pofám leszakad, sajnos nincs erre jobb kifejezés.

Egyébként még talán igaza is lehet

Amit eddig a projektről tudunk, megvan az esélye, hogy egy normális országban bilincsben vinnék el őt, ha kiderülnének a projekt részletei.

De minimum le kellene mondania. Persze kérdés, hogy ez nem tenne -e éppen jót a járvány elleni védekezésnek?”

 

közfeladat, útellenőr

 

 

elzárkózó, csillagjegy
illusztráció: V.K.
Hirdetés
átver
A Banánköztársaság rovatban megjelenő írások nem minden esetben képviselik portálunk véleményét.

5 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.