Lázár János úgy látszik, semmiből nem tanul. Annak idején országos felháborodást váltott ki azzal, hogy arról beszélt, “akinek semmije sincs, az annyit is ér”. Hétfőn a közmunkásokat állította be bűnözőként.

Nem véletlen, szándékosság!

Hódmezővásárhelyen egy hétfői lakossági fórumon Lázár János kancelláriaminiszter és helyi “hallja kend”, azt mondta, hogy  az országban javul a közbiztonság, mert többen ülnek börtönben, és mert a közmunka mellett nincs idejük lopni.

Lázár János: Közmunka mellett nincs idejük lopni az embereknek.

Lázár János: Közmunka mellett nincs idejük lopni az embereknek. bit.ly/2DMDuHE

Gepostet von Hír TV am Dienstag, 30. Januar 2018

 

Majd nehogy valaki azt higgye csak nyelvbotlás történt, ki is fejtette mocskos, embertelen rögeszméjét:

„170-180 ezer ember van ma közmunkában. Akinek reggel 6-kor el kell mennie, melózni, és mondjuk, Hegedűs Laci dolgoztatja itt, a városházán, annak délután háromkor már nem sok kedve marad, hogy elmenjen lopni. „

Nos igen, a kormány is dolgozhatna reggel 8-tól délután 4-ig, s akkor nem lenne ideje arra, hogy szétrabolja az országot!  Vagy épp arra, hogy közmunka programmal álcázza azt, hogy nincs megoldása a munkanélküliségre.

Ehelyett megalázza ezeket a szerencsétlen embereket, s még lopással is merészeli vádolni őket. Ebből is látszik, hogy Lázárnak mennyit számít a saját népe. Semmit! Csak a hatalom és a pénz, a többi ember akár el is pusztulhat.

Tegyük hozzá, hogy a videó tanúsága szerint a mellette ülő hölgy jót somolygott a főnők tahóságán, és a teremben sem akadt senki, aki hozzá vágta volna ehhez pofátlan görcshöz – ha az öklét nem is – legalább a mocskos cipőjét, had nőjön össze, ami összetartozik.

Lázár Jánosnak üdvözlettel:

Egy bakócai közmunkás karácsonyi üdvözlete

2 HOZZÁSZÓLÁS

  1. Na figyelj, te rühes. Szakmunkás vagyok, napi tizenkét órát, nem nyolcat gürizek, hogy megélhessek a családommal együtt.
    De valaki mondja már meg, hová a kurva anyátokba tettétek az eddig befizetett adómat?

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét