Sorting by

×

A Putyin-palotában ötemeletes atombunker -tuti, ami tuti- várja a névadóját!

Vlagyimir Putyin egyik legnagyobb belföldi ellensége, Alekszej Navalnij csapata készített felvételeket és térképezte fel annak a birtoknak a legfontosabb infrastrukturális adatait, amelyet az orosz elnök palotakomplexumának neveznek.

Putyin Hatvanpusztája, vagy Orbán Gelendzsikja….?

A Fekete-tengeri Gelendzsik üdülővárostól délkeletre fellelhető Putyin-palota felépítése és a hozzá tartozó hatalmas kiterjedésű, sűrű erdőkkel tagolt és saját tengerparttal, kikötővel rendelkező földterület több, mint 1,35 milliárd amerikai dollárba (397,8 milliárd forint) került.

– írta a Falanszter blog.

A Putyin-palotában ötemeletes atombunker -tuti, ami tuti- várja a névadóját!
Fotó: palace navalny.com

A 7000 hektáros magánbirtok egyik fő attrakciója az ötemeletes, atombiztos bunker,

amely egy nemzetközi szabályoknak megfelelő, földdel borított jégkorongpálya alatt terül el. Nem véletlen, hogy éppen egy hokipálya fedi el, Putyin sok sportág és az ukránok mellett, a korongot is szereti űzni. Ami igazán érdekes, hogy a sportpálya alatt egy ötemeletes atombiztos bunkervárost is kialakítottak, amelynek legalsó szintjét egy folyosóval is összekötötték a 200 méterrel alatta hullámzó tengerparttal. Itt azonban nem egy tömör páncélajtó választja el a létesítményt a külvilágtól, hanem egy mozgatható, bombabiztos üvegfal van. Ezt a komplexumot a moszkvai Metro Style cég tervezte, akiktől Navalnij csapata meg is szerezte a tervrajzokat – írta a Blikk.

Az már nem is kérdés, hogy a létesítményt szigorúan őrzik, berepülési tilalom vonatkozik rá, Navalnij csapatának is sok drón lelövése után sikerült értékelhető fotókat készíteni. A nem mindennapi, fényűző villa pontos leírását, és a fotókat róla itt nézheti meg.

Csak úgy…..

 

A Putyin-palotában ötemeletes atombunker -tuti, ami tuti- várja a névadóját!

átver

Egy hozzászólás itt: “A Putyin-palotában ötemeletes atombunker -tuti, ami tuti- várja a névadóját!

  • 2022.03.07 - 10:26
    Közvetlen hivatkozás

    A legfényesebb palotában sem élhet valaki örökké. Hiába vannak készletei, hiába vannak orvosai, katonái, egy idő után nem bírja a bezártságot. Aranykalitka, nem? A kastélyt le lehet bombázni, a területet alá lehet aknázni, és akkor nincs kiút. Ami engem illet, nem szívesen élném le egy atombunkerben az életemet. A börtön az börtön.

    Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.