Sorting by

×

A Rák örömkönnyeket hullat, a Kos szenvedélyes lesz, a Bika nyugira vágyik – Megérkezett a hétvégi horoszkóp!

Szombat van, eljött a hétvégi -aktív, vagy passzív, ki hogy szereti- pihenés ideje. A horoszkóp szerint nem mindegy azonban, hogy a pihenésnek melyik fajtáját választjuk. A legjobb, ha mindenki úgy kapcsolódik ki, ahogy szeretne. Ehhez nyújthat segítséget, ha belenézünk, mit ígérnek a csillagok!

Kos

December első hétvégéje az Oroszlán Holdnak köszönhetően forró és szenvedélyes lesz. Szombaton este beöltözhetsz Mikulásnak.

A szerelmed nem fogja bánni, ha semmi más nem lesz rajtad csak egy mikulás sapka, és esetleg egy fehér műszakáll…

… na és szombaton…?

Kifejezetten produktív állapotban lesz ebben az időszakban, ezért használja ki minél jobban, főként, ha van valami befejezetlen ügye, amit már régóta halogat. Képes lesz maximálisan koncentrálni, ezért semmi sem vonja majd el a figyelmét, így igen könnyen el tudja érni a kitűzött célt. Rá fog jönni, hogy a szerelem nem csupán a fizikai vonzódásról szól. Az érzelmek és az érzések ugyanolyan fontosak hozzá. Sikerült egymásra hangolódniuk a kollégáival így ennek köszönhetően remek ütemben fog haladni a közös munka. Nem jó ötlet esténként degeszre ennie magát. Ha túlterheli éjszaka a szervezetét, akkor másnapra alig marad energiája.

Bika

A zűrös, mozgalmas hét után alig várod, hogy otthon lehess a kedveseddel kettesben. Semmi másra nem vágysz, mint nyugira. De ez nem jelent kizárólag heverészést.

Szerencsére az Oroszlán Hold aktivitást és pezsgést visz a hétvégétekbe…

… na és szombaton…?

A barátainak biztosan fel fog majd tűnni, hogy mostanság jó passzban van, de ne bízzon meg vakon mindenkiben, mivel elég egy pillanatnyi figyelmetlenség és máris megtörténik a baj. Egy kis türelem segítségével minden könnyebben fog menni. Nem szentelt elég figyelmet egy problémára, így az még mindig foglalkoztatja. A csillagok nemsokára kedvező pozíciót vesznek fel, aminek a hatására elképesztően vonzó lesz az ellenkező nem képviselői számára. Fontolja meg alaposan, hogy érdemes-e energiát fektetnie egy relatíve bizonytalan kimenetelű dologba, még akkor is, ha az adott feladattal járó bónusz rendkívül csábító. Ha azon gondolkodik, hogy belevág egy új hobbiba, akkor most jött el az ideje.

Ikrek

Hagyatkozz bátran a párodra: ő tele van jobbnál jobb ötlettel, hogy mivel dobja fel a mikulásos hétvégéteket. Persze ettől még te is bedobhatsz valamit. Na, nem a törölközőt, hanem pár csoki golyót a csizmájába.

Csak szólj, mielőtt belebújna!

… na és szombaton…?

Ne hagyja, hogy a környezete túlságosan befolyásolja. Még akkor is álljon ki a saját véleménye mellett, ha az csak igen nehezen fogadható el mások számára. Ne adja csak azért az eredeti elképzelését, mert közben más is az eszébe jut. Támogassa meg az álláspontját kőkemény érvekkel és biztos, lehet benne, hogy megnyeri a vitát. Lehet, hogy túlzottan ideges most a munkája és más kötelezettségei miatt, de nem kell aggódnia, mert hamarosan minden rendbe fog jönni. Keresse fel a kedvenc éttermét, hiszen semmi rossz nincs abban, ha olyan helyen szeretne vacsorázni, ahol korábban is remekül érezte magát. Ne legyen dühös, se csalódott már rögtön a nap kezdetén, hiszen így csak önmaga helyzetét nehezíti meg.

Rák

Egy vasárnapi bámulatos fényszög az egész hétvégédet meghitté és szeretetteljessé teszi. A víz dominancia miatt könnyen elsírhatod magad. De ezek lehetnek örömkönnyek is.

Csak arra ügyelj, hogy a párod ne higgye azt, hogy miatta sírsz!

… na és szombaton…?

Használja ki a képességeit 100%-ban. Ne fecsérelje az idejét felesleges dolgokra, fordítsa minden energiáját arra, ami igazán fontos. A csillagok állása szerint hamarosan nagyszerű eseményeknek néz majd elébe.
Sokkal jobban kell beosztania a munkáját mint korábban, ezért ne hagyja, hogy a munkatársai megzavarják ön beszélgetéssel, vagy más módon. Rendezzen egy partit. Itt az ideje, hogy mulasson egy kicsit, mivel már rég szórakozott, és ez egyben remek alkalom arra is, hogy találkozzon a barátaival. Előreláthatólag eluralkodik majd önön a rossz hangulat, és úgy érzi majd, hogy mindenki ön ellen van. De ne essen kétségbe, hamarosan jóra fordul minden.

Még több horoszkóp!

átver

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.