Sorting by

×

A rendőrség felfedte a kollégák “pofátlan(TAN)ítási” videóját – különkiadás!

Ahogy a “mezei autós”, úgy a rendőr is csak ember és bár az egyenruha és a kék villogó alapesetben nem jogosítja fel semmilyen földi halandónak szóló szabály megszegésére, előfordul, hogy “nem bírnak a vérükkel”. Az ilyen esetekről adtak ki “különkiadást” egy videó formájában.

“Pofátlan(TAN)ítási akció különkiadása”

Mondhatjuk úgy is, hogy ez a Pofátlan(TAN)ítási akció különkiadása. De valójában arról van szó, hogy amit nem nézünk el másoknak, magunknak sem fogjuk.
Egy rendőrautóval ugyanúgy be kell tartani a KRESZ-szabályokat, mint bármely más járművel.”

– írták közösségi oldalukon.

…hogy mindenki hazaérjen!

A szabálytalanságokat elkövető kollégák állítólag pénzbírságot és büntetőpontot is kaptak, szóval nem maradt szankció nélkül a piroson áthajtás (civileknek ez a büntetés 50 ezer forint), vagy éppen a záróvonal átlépés (civilként 30 ezer forintra büntethetnek).

<<< Friss hírek! >>>

A kommentekből….

A hozzászólásokat elnézve, a “köz” jónéven vette és elismerőleg írt a gesztusról, amivel beismerik azt, amivel oly sokan oly sokszor találkozunk.

“Elismerem, hogy nyilvánosságra került ez a pár szabálytalanság, de azt mindenki tudja, hogy ez csak igen pici töredéke amit lát az ember!!! De azért köszi!!”

“Szép dolog a hibák beismerése, ez is emeli a rendőrök elismertségét, megbecsülését és presztizsét a társadalomban. Sokáig a kivételezettséget tapasztalhatták velük kapcsolatban az állampolgárok. “Bezzeg nekik mindent szabad”. Most láthatják, hogy nem így van.”

“Respekt! Emberek vagyunk, a rend éber őrei is hibáznak néha és az hogy közzé teszitek ezt is… minden elismerésem!”

“Az mekkora lenne itt látni egy Pofátlanitó extra részben amikor a civil rendőrautó a kollégáik után mennek és megállitják épp úgy, mint a civileket.”

“Gondolom minden felelősségre vont rendőr tiszthelyettes volt… Kíváncsi lennék, hányan lettek felelősségre vonva a közép és felső vezetők közül…

figyu

átver

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.