A renitens János Kórház (vezénylés nélkül) másodszor is beázott!

Orbán Viktor januárban megígérte, most 60 milliárdból indul kórházfelújítás, lehetőség szerint európai uniós forrás felhasználásával. Úgy tűnik az elemek furcsa fintora, hogy a János Kórház nem tudta kivárni a sorát és az augusztusi után újra beázott!

Csöngött a telefon….

A HVG olvasóját azzal hívták fel a Szent János Kórházból, hogy

elmarad a napokban tervezett nőgyógyászati műtéte, mert beázott az épület.

Egy hónappal ezelőtt már történt hasonló: mint azt lapunk megírta, akkor is elmaradtak a nagyműtétek, és át kellett költöztetni a szülészetet.

… és tényleg!

A kórház kommunikációs osztálya megerősítette, hogy beázott a szülészet épülete, ahol családi szobákat alakítottak ki, és megkezdődött a tetőtér beépítése is.

„Sajnálatos módon az elmúlt hetekben azt tapasztaltuk, hogy a kivitelező a helyreállítási munkák során feladatait nem az elvárható gondossággal és intenzitással végzi. Korábbi esőzés miatt is keletkeztek károk, aminek helyreállítását az érintett cég azonnal megkezdte.A tegnapi nagy mennyiségű esőtől ismételten nagymértékű kár keletkezett, így megkezdtük a szükséges lépéseket és az ügyben jogi lépéseket fogunk tenni”.

A kisműtétek zavartalanul folynak, és a nagyok?

A kórház hozzáfűzte, hogy a szülészeti osztály az első emeletre költözött,

„de a nőgyógyászati kisműtétek és szülések továbbra is rendben zajlanak.”

Azt viszont nem írták, hogy a nagyobb nőgyógyászai műtétek elmaradnának. Olvasónk szerint ugyanakkor egyelőre még újabb időpontot sem tudtak adni számára.

háttérhatalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük