A Ripost című kormány-bulvár a mai napra azt a rettegtetést szánta, hogy annyira félnek a migránsoktól a bécsi nők, hogy már ők is kendőt hordanak.

Rettegtetés kis bibivel

Az iszlám kultúra megjelenése Eu­ró­pá­ban újabb és újabb “mel­lék­ha­tá­sok­kal” jár – állítja alcímében a lap, majd így folytatja:

Bécsben például egyre több osztrák nő kezdett el fejkendőt hordani, nem mintha át szeretnének térni az iszlámra, de alkalmazkodni akarnak a realitásokhoz és meg szeretnék előzni az esetleges támadásokat – írta a Voiceofeurope. 

A fentnevezett oldallal mindössze annyi az apró hiba, hogy nem más, mint orosz trollok által működtetett fake news oldal, ami az olykor valós híreket is képes hamis módon tálalni.

Természetesen Bécsben is élnek olyanok, akik tartanak a muszlimoktól, ezek közül a vélt, vagy valós fenyegetettség ellen ki így, ki úgy próbál meg védekezni, de az enyhén szólva is költői túlzás, hogy tendenciává válna Bécsben a rettegés, méghozzá annyira, mint azt a magyar lap írja egy ÖSP politikust idézve:

Erről beszélt Marcus Franz orvos, korábbi néppárti képviselő az OE24 osztrák televízióban, amikor azt nyilatkozta, hogy személyesen több olyan apát ismer Bécs 15. kerületében, akik arra kérték lányaikat, hogy vegyenek fel fejkendőt, ha kilépnek az utcára.

Majd hozzátette, hogy egész Bécs területén félnek az osztrák nők a muszlim férfiak „állandó mikroagresszióitól”, amely különösen gyakori azokban a körzetekben, ahol sok migráns él.

Végezetül idézzük ide az erkölcsök védelmezőjének a nem mellesleg háromszoros Aranypénisz és egyszeres Platinapénisz életműdíjas, a hölgyekért rettegő doktor két régebbi mondatát, amivel több ezer twitter-használónál verte ki a biztosítékot, méghozzá a Meetoo-kampány kellős közepén:

  •  “A legnagyobb szexizmus a feminizmus, mert a feminizmus csak a szexről szól”
  •  „A csúnya nők is nők”.

Hasonló

Lázár, Bécs, blöff

 

 

 

 

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét