A rothadt liberálisok, a migráns pókember, no meg az abortusz

Az Echo TV egyetlen pozitívuma, hogy bemutatja, a morális gödörnek nincs alja. Ezzel pedig azért kell szembesülni, hogy hátha egyszer eléri az ország gondolkodni hajlandó részének ingerküszöbét a mocsárveszély. A téboly elől nem lehet a kényelmes fotelban elbújni, mert esélyes, hogy pártállástól függetlenül beránt. A szlogen mi is lehetne más: „azok a rothadt liberálisok”!

Ne becsüljük le a szó erejét

Vásárhelyi Mária közösségi oldalán írt vélhetően ébresztőnek szánt bejegyzést:

“Újra és újra abba a hibába esem, hogy elhiszem, hogy onnan, ahová eljutottunk, már nincs lejjebb. Aztán véletlenül odatévedek az Orbán Viktor strómanja által, közpénzekből finanszírozott televíziós csatornára, ahol négy elképesztően magabiztos és lefegyverzően ostoba kormánypárti utcai harcos – egy hasonszőrű műsorvezetővel – arról győzködi egymást, hogy a jelenet – amely néhány óra alatt bejárta a világsajtót arról, ahogyan egy afrikai menekült Párizsban, élete kockáztatásával megment egy négyéves kisfiút, aki a negyedik emeleten kimászott az erkély korlátján, és kétségbeesetten kapaszkodik az ereszcsatornába, szóval hogy ez a jelenet nyilvánvalóan meg volt rendezve.

Erre varrjál gombot náci! – Amikor a fal adja a másikat

Az történt ugyanis -szerintük-, hogy azok a rohadt liberálisok direkt kilógatták a kisgyereket a korláton, hogy a “migráns pókember” megmenthesse. És egyébként nem is kellett megmenteni a kisfiút, mert a szomszédok már fogták a kezét, csak a dicsőséget átengedték a “pókembernek”, mert azok a szomszédok sem voltak éppen “fehér emberek”. Mindeközben hatalmasakat hahotáznak.

Aztán témát váltanak és arról kezdenek el “beszélgetni”, hogy hogyan kellene likvidálni azokat, akik támogatják az abortusz liberális szabályozását. “Végül is miért csak egy védtelen csecsemőt lehet feldarabolni, miért nem lehet egy 37 éves embert is abortálni” – érvel az egyik és szorgalmasan bólogat a többi. Gyorsan konszenzusra jutnak, hogy a megoldás az lenne, ha azokon kezdenék az abortuszt, akik támogatják annak engedélyezését.

Ilyesmikre gondolhatott Orbán Viktor, amikor azt mondta, hogy szerinte az innováció a politikában azt jelenti, hogy a valóságot a magunk képéhez hajlítjuk és ezt érthette az alatt, hogy már nemcsak magyarul beszélünk, hanem különleges észjárással magyarul gondolkodunk és cselekszünk is.

Pedig nincs ebben semmi sajátosan magyar, láttunk már ilyet sokszor a történelemben, a XX. században úgy hívták, hogy nácizmus vagy sztálinizmus. És meg kellett halnia sok millió embernek ahhoz, hogy világossá váljon, hova vezetnek ezek a gondolatok és szavak.”

Frissítve! Erkélyről lógó gyereket mentett egy migráns

A Banánköztársaság rovatban megjelenő írások nem minden esetben képviselik portálunk véleményét.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük