A rothadás virága, avagy egy NER-válás anatómiája

Az állami hírügynökség kürtölte világgá egy NER -es szigorúan magánügyet: Mészárosék válnak. A közlemény szerint szinte idilli a helyzet, hiszen ahogy az ország leggazdagabb házaspárja tudatja: házasságuk egyezséggel történő lezárását kezdeményezi a bíróságnál Mészáros Lőrinc és Mészárosné Kelemen Beatrix Csilla.

A NER örömóda azonban nem áll meg itt

 “A házasság felbontásáról szóló döntésüket közösen, együttes akarattal hozták meg. Az eljáráshoz szükséges kérdésekben vita nélkül, egymást segítve, becsülve és tisztelve állapodtak meg”.

Nos, ennél nagyobb hazugságokat ritkán lát a 27 %-os áfához szokott NER-magyar. A nép gyermekei ugyanis nem ahhoz szoktak hozzá, hogy az egy-két milliárd dollárra becsült vagyonok felosztása vita nélkül zajlana, sőt a felek egymást becsülve és tisztelve állapodnának meg. Amint a Vajna-örökség esetében is elég kemény ügyvédi munka társul ahhoz a hírhez, hogy az özvegy jussa valahol a nulla és a valami közé becsülhető, most is attól tartok, hogy Lőrinc barátunk és becses neje közti osztozkodás alapvetően és nagyjából a valamikori gázszerelői szerszámosláda tartalmára korlátozódik.

Hírhullám>>>>>>>>>

Ha egy feleség abban csalódik amit a férje a legjobban tud, na az a “gáz”

Vélekedésemet alátámasztja a történelem, amelyben a nagyobb vagyonokkal terhelt házasságok többnyire akkor szoktak felbomlani, ha az egymás iránti becsület olyan szinten sérül, hogy azt már nem lehet elviselni. Miben tudná Lőrinc barátunk Beatrix Csilla nevű hitvesét vérig sérteni, vagy fordítva?

Gondolom, nem az lehet a válás oka, hogy Lőrinc megkérdőjelezte volna Beatrix képességeit a televíziózás terén. Nyilván egymás szépségével sem lehet bajuk, ha oly sok évtizeden át örömmel nézegették egymást. Abba bele sem merek gondolni, hogy valami pénzügyi nézeteltérésük támadt volna, hiszen a közlemény teljes békét sugall. Meglehet, inkább az lehetett a baj, hogy Lőrincék szerény hajlékának valamelyikében gázszivárgást észleltek, s a Bill Gates pénzügyi tehetségét megszégyenítő felcsuti ex-polgármester nem hárította el időben a problémát. Szerintem ez inkább lehet válóok, mint bármi más, hiszen ha egy feleség abban csalódik, amit az ura a legjobban tudott, az gáz.

Persze az sem kizárt, hogy nem tudtak egyetértésre jutni a kormányzó úr legfontosabb tanácsát illetően, t.i. kevesebb Adria és több Balaton. A Borkai és Szijjártó féle adriázások, amelyek ugye elég jól voltak fotózhatók, nyilván szembe mennek azokkal a keresztény értékekkel, amiket a Kolostorból elvárnának, s Beatrix Csilla asszony valószínűleg egy szerényebb balatoni hekk-evés közepette juthatott arra az elhatározásra, hogy közös akarattal elválik nagytudású urától.

Mi is nullázhatná le ezt a nagyívű hírt, talán az SZFE valós harca a valós önállóságért, mondom esetleg

De nem, mert ennek a válásnak a hírértéke gyakorlatilag lenullázza a színi-egyetem érdekeltjeinek napok óta zajló, s kitartó küzdelmeit, a közelgő államcsőd valószínűségét, továbbá a minden bűnügyi tudást hazavágó állami víruspanamázást.

Ha lenne keresztény lelkem, az most sírna, hiszen egy házassággal kevesebb lett. Ám még sincs itt semmi látnivaló, tessék tovább haladni!

A Banánköztársaság rovatban megjelenő írások nem minden esetben képviselik portálunk véleményét.

Egy hozzászólás itt: “A rothadás virága, avagy egy NER-válás anatómiája

 • Avatar
  2020.09.07 - 03:43
  Közvetlen hivatkozás

  Csalardul szerzett dolog (vagyon) tulajdonjogát nem lehet megszerezni!!

  Ha ellopják az autódat a tolvaj hiába adja vagy ajándékozza el, visszakapod. Ez így van rendjén Róma óta.

  Ha ellopják az ország vagyonát,, hiába ajándékozzák vagy adják el, az ország visszakapja!!
  Róma óta!!!
  Felesleges a cirkusz!

  Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük