A Sarka-Rogán duó krampuszinának áll, vagy…?

Nem konkretizálta a Sarka-Rogán páros, hogy mi lesz a dolguk a Mikulásgyár 2018-as ajándékgyűjtésében, csak annyit közölt Kata asszony közösségi oldalán, hogy “részt vesznek”.

Arcukat, befolyásukat, vagy milyüket vetik latba?

Közös cégüknek, vagyis a Nakama & Partnersnek továbbra sincs honlapja, így nem tudjuk Önöknek megmutatni, hogy konkrétan mivel foglalkoznak a “lányok”. Annyi biztos, hogy ez volt az a cég, amely lebarterezte a Rogán család emlékezetes helikopterezését, amit követően egyik napról a másikra megszűnt a dolgot felplankoló Népszabadság.

De vissza a Mikulásgyárhoz!

“Hatalmas büszkeség nekünk, hogy részt vehetünk a @mikulasgyar szervezésében! Mindenki , aki csak teheti segítse ezt a fantasztikus kezdeményezést! A mi álmunk akkor válik valóra, ha minél több családnak lesz még szebb karácsonya az adományok által!”

https://www.instagram.com/p/BpURTEJHEo_/?utm_source=ig_web_copy_link

A Mikulásgyár idén sem kér emelt díjas sms-t,

nem teszi ki bankszámlaszámát, nem fogad el készpénz adományt. A MikulásGyár 2018. november 30. és december 21. között tart nyitva, a Millenáris Parkban 9 és 21 óra között, a Lurdy Házban 10-től 19 óráig.

“A MikulásGyár célja a mélyszegénységben élő nagycsaládok, így rengeteg gyermek segítése, tekintet nélkül arra, hogy ki és miért éhezik. A MikulásGyár hitvallása a humanizmus természetéből fakadó szolidaritás, nem ismer különbséget gyermek és gyermek között, küzd a diszkrimináció ellen és független a mindenkori politikától.”

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük