A Soros-terv kincs, ami nincs

Az LMP szerint a Fidesz már nyolc éve, vagyis kormányra kerülése óta semmi mást nem csinál, mint az adófizetők pénzén kampányol.

Vajon miért van OLAF-vizsgálat Orbán rokona ellen?

Ungár Péter, az ellenzéki párt országos elnökségi tagja szombaton, sajtótájékoztatón reagált Gulyás Gergelynek, a Fidesz frakcióvezetőjének szavaira, aki szerint Soros György a davosi Világgazdasági Fórumon elmondott beszédével megtartotta kampánynyitóját.

Az LMP politikusa a Fidesz egyik kampány-tevékenységeként beszélt arról, hogy kitalálták a mesebeli Soros-tervet, ami nem létezik, „ami kincs, ami nincs”, és szerinte csupán arra szolgál, hogy elfedje a Fidesz kormányzásának kudarcát.

Hozzátette: ehelyett Orbán Viktor miniszterelnöknek arról kellene beszámolnia, miért zajlik OLAF-vizsgálat a rokona ellen, vagy hogy miért alacsonyak a bérek.

Hazugságon alapuló kampány, az adófizetők pénzéből

Ungár Péter azt mondta: a hazugságon alapuló Soros-kampányt csak azért finanszírozzák az adófizetők pénzéből, hogy feltápolják az olvasatlan médiájukat.

A politikus a Nemzeti Választási Bizottság (NVB) országos listára vonatkozó iránymutatását felvető kérdésre azt mondta: az NVB fideszes vezetésű testület, az élén álló Patyi Andrásnak pedig az LMP társelnöke, Hadházy Ákos már több korrupciós ügyét is feltárta.

(Forrás: MTI)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük