Városi kurír
A napi fontos.

A Spice Girls – újra együtt!

Valaki hiányzik a táncból!

0 371

Hétfőn hivatalosan is bejelentette  a nagy hírt a közösségi médián, minden idők legsikeresebb lányegyüttese. Egy apró bibivel: az ötödik tag, Victoria Beckham ugyanis nem vesz részt a Spice Girls koncertturnén.

Nem lesz ott, de a “lé” azért folyik hozzá is

Legalábbis látványosan, a színpadon nem: az együttes brand-je és a jegyeladások után viszont szép nagyot fog kaszálni Posh Spice! A pop formáció egyik alapító tagjaként, ő is ugyanúgy részesedik a bevételekből, mint a többiek, vagyis Mel B, Mel C, Emma Bunton és Geri Halliwell. Sokáig győzködték Victoria-t, hogy lépjen ő is újra a reflektorfénybe, ő azonban végül nemet mondott. Azzal érvelt, hogy egyre sikeresebb divat márkájára akar összpontosítani, s ebbe nem fér bele a “cincogás”. (Egyes vélemények szerint amúgy neki volt a leghaloványabb hangja, de jól mutatott a színpadon). Az angol lapok, máris „az évtized legnagyobb visszatérése”-ként emlegetik az eseményt, s biztosak benne, hogy a koncertekre szóló jegyeket „pillanatok alatt el fogják kapkodni e hét végén” – amikor megkezdik az árusítást.

A folytatásban: A bomlás tünetei

Leírás

Akár ez is tetszhet
Betöltés...

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Elfogadom További információ