Sorting by

×

A Szájer-botrány utóélete – videón az őrizetbevétele!

Exkluzív felvételeket ígér Szájer József őrizetbe vételéről a flamand VTM televízió. A Bargoens prudukciós iroda ugyanis tavaly novemberben rendőrökkel forgatott, amikor rendőrségi razziát tartottak a Brüsszel belvárosában tartott orgián, számolt be az Euronews.

A videót holnap mutatják be a “Flikken BXL” nevű műsorban, azonban egy elég látványos előzetes már most elérhető. A videó megtekintéséhez kattintson ide.

Mint ismert, tavaly decemberben Szájer József váratlanul lemondott európai parlamenti mandátumáról, majd kiderült, előzőleg eljárás indult ellene a karanténszabályok megszegése, illetve kábítószer birtoklása miatt. A beszámolók szerint Szájer József az ereszcsatornán menekült a rendőri rajtaütés elől, azonban a rendőrök elfogták.

Korábban az orgián való rajtaütésről került elő videó, ami a Blikken megtekinthető

A felvételen látható, hogy jelentős rendőri erők vonultak ki a helyszínre a lakossági telefonhívásra, de az ügyészség közleménye szerint akkor még csak a koronavírus-járvány miatti korlátozások megsértésének gyanújával.

A szexparti szervezője, David Manzheley hivatalos panaszt tett a rendőrségen az intézkedés módja miatt, a Blikk birtokába került beadványban a házigazda kifogásolta, hogy a rendőrök állítása szerint engedély nélkül mentek be lakásába, illetve elmondása szerint több rendőr is súlyosan rasszista és homofób megjegyzéseket tett a vendégekre, és kisebb tusakodás is kialakult pár rendőr és a meztelen vendégek között.

További cikkek Szájer József botrányáról.

 

szájer józsef őrizetbevétele videón

átver

Egy hozzászólás itt: “A Szájer-botrány utóélete – videón az őrizetbevétele!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.