A szerencse mai horoszkópja - Városi Kurír

Sorting by

×

A szerencse mai horoszkópja

Most megtanulsz bízni a logikádban. Mindig is volt egy kifejezetten intellektuális oldalad, de ez most még nagyobb hangsúlyt fog kapni. A lehetőségek is szépen sorakoznak majd előtted, mert sokan felismerik a kompetenciádat – ígéri a horoszkóp. Ha egyedülálló vagy, akkor szerencséd lesz az ismerkedés terén, ugyanis rengeteg hódolót fogsz magadhoz vonzani. Az egyetlen dolgod az lesz, hogy a megfelelőt kiválaszd közülük. Ha párkapcsolatban élsz, akkor ti ketten gyakran hajnalokig képesek lesztek beszélgetni. Azt érzitek, hogy nem tudtok egymásra unni.

Hirdetés

Kos

Egy lehetőség váratlanul fel fog bukkanni előtted. Tudd, hogy egy szeretett személy melletted lesz, bárhogy is dönts. Ne hagyd, hogy bármi is keresztbehúzza a terveidet, csak azon változtass, amin te is akarsz.

Bika

a horoszkóp szerint, nem fogsz habozni, hogy részt vegyél valamiben vagy, hogy segítségére siess valakinek. Egy közelmúltbeli döntésedet lehet, hogy át kell gondolnod. Egy barátoddal új hobbiba kezdtek bele, ami mindkettőtöknek boldog órákat fog hozni.

Ikrek

Lehet, hogy olyan helyzetbe kerülsz, ahol újra fogsz gondolni egy közelmúltban történt vitát. Ismerd el, hogy nem mindenkinek egyezik a véleménye és próbáld meg tiszteletben tartani a másik nézőpontját. Engedj egy kis mókát az életedbe.

Rák

Úgy érzed, hogy most nincs is nagyobb vágyad, mint egy kis csendes pihenőt tartani otthon a családdal. Egy négyszemközti beszélgetés kifejezetten fontossá válhat. Elgondolkodsz azon, hogy hosszútáv partnerkapcsolatot alakíts ki valakivel.

Hirdetés
átver

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.