A szexuálisan túlfűtött kormánypropaganda terel

Bohózatba illő, amit a Fidesz művel Borkai Zsolt erkölcstelen ügyeinek napvilágra kerülése óta. Világos és egyértelmű a céljuk, ki akarják radírozni az emberek fejéből a nemzet makkjának bűneit, amelyek pontosan megmutatták, mit jelent a Fidesz számára az erkölcs, a tisztesség, a kereszténység.

Kb.annyit, hogy a ló néz, a csikó lát

Győrben választás lesz, és a Fidesz nem akar még egy bukást, ezért semmitől sem riad vissza. Naponta kreálnak valamelyik ellenzéki politikusról egy szexualitással átitatott történetet, és az sem zavarja őket, hogy rövid időn belül kiderül, pitiáner módon hazudnak. Mint a dögevők az elhullott állatra, úgy repültek rá Gothárra, de nyilvánvalóan nem azért, hogy véget vessenek a szexuális zaklatásoknak, erőszaknak – ahhoz pl.az Isztambuli Egyezményt sem ártana ratifikálniuk – , hanem azért, hogy turbó fokozatra kapcsolják az ellenzék lejáratását.

A kormánypropaganda forgatókönyve egyébként mindig ugyanaz,

ha egy kormánypárti politikusról kiderül, hogy lopott, csalt, hazudott. A fideszes propaganda ilyen esetekben igyekszik batagellizálni a történteket, mentegetni az elkövetőt, és párhuzamosan találni egy ellenzéki célpontot, akire aztán tényektől függetlenül, hetet- havat összehordanak. Borkai botrányáért egyenesen a DK-t nevezték meg a felelősnek, no és persze Gyurcsányt, aki szerintük megrendezte az egészet. Ennek a szánalmas és nevetséges feltételezésnek a szajkózását csak akkor függesztették fel egy hangyányit, amikor a Gothár történet kipattant. Kapva kaptak az alkalmon, hogy egyenesen zaklatószínházaknak minősítsék azokat a színházakat, amik még nem hajtottak fejet a hatalomnak, és nem kívánnak mást szolgálni, csak a közönséget.

A propagandisták nem győzték hangsúlyozni

a kulturális törvénycsomag elfogadása előtt, hogy Gothár zaklatási ügye miatt döntött úgy a kormány, hogy rendet tesz a színházakban. Szépen is hangozhatna mindez, csakhogy teljesen hiteltelen, mert a színházak finanszírozásához, vagy az igazgatók kinevezéséhez semmi köze annak, amit Gothár elkövetett. A kulturális törvénycsomag független attól is, hogy az a Semjén terjesztette elő, aki jámbor szarvasokra lövöldözik, és akinek szécsényi egykori párttársai a minap jelentették be, hogy 30 év után most már soha többé nem árulnak egy gyékényen az egykori MSZMP-sekkel.

Kicsit se legyen hányingerünk

Undorító és visszataszító, amit a kultúrával (is) műveltek és művelnek. Undorító és visszataszító a kettős mércéjük, mert az ő hűbéreseik, ha kurváznak, zaklatnak, bármi gazemberséget művelnek, maximum csak botlottak, míg ha egy nem hozzájuk tartozó követ el hasonlót, annak bűnét kivetítik mindenkire, aki nem a kormány csatlósa.
Mára ott tartunk, hogy majd minden napra zaklatónak neveznek valakit a politikai ellenfeleik közül. Nekik valóban színház az egész világ. A nép a biodíszlet. Az ellenzéki politikusok meg maguk az ördögök. A legfrisebb “bűnös” Gréczy Zsolt, de holnapra meg holnaputánra már más lesz a soros.

A legtragikusabb ebben a szexuálisan túlfűtött fideszes kommunikációban,

hogy amíg politikai lejáratósdit játszanak, addig a valódi bűnösök, az asszonyverők, a hatalmukkal visszaélő erőszaktevők, a korruptak, a közpénzen kurvázók és a zaklatók gátlástalanul és szabadon élhetnek köztünk. Egy vak komondorost, egy pünkösdi kurvázót, vagy egy ibizai kiruccanót ápol és eltakar a kormányköpönyeg.

Ne csodálkozzon senki, ha a győri választás vagy egy újabb irgalmatlan törvény előtt még minimum egy tucat ellenzéki szereplőről sző majd meséket a kormánypropaganda. Szeretik birkának nézni a magyar társadalmat. Szeretnek terelni.

Forrás

A Banánköztársaság rovatban megjelenő írások nem minden esetben képviselik portálunk véleményét.

Egy hozzászólás itt: “A szexuálisan túlfűtött kormánypropaganda terel

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük