Világszerte hódít a mozivásznon a Mary Poppins Returns című film, mely a decemberi bemutató óta 260 millió dolláros forgalmat produkált. A közönség és a kritika egy emberként imádta a főszerepet játszó 35 éves angol-amerikai Emily Blunt-ot – aki saját gyerekeit is elvarázsolta szerepformálásával.


Noha a filmben számos szemkápráztató vizuális effekt látható,

a forgalmazó a napokban mutatta be a film forgatásának egyik érdekes jelenetét: a varázs dada háttal a fürdőkádba csúszik, s látható, hogy nem számítógépes technikával oldották meg, hanem ez maga volt a habos valóság.

A színésznő a kádból egy színpad alatti – speciálisan bélelt – csúszdán siklik végig, ahol végül a stáb tagjai kapják el, mielőtt kicsúszna a csőből. A felvételen egy, a háttérben dörmögő hang is hallható, szerinte:

„Nem kis bátorság kell ennek véghezviteléhez!”

fotó: Disney and More

Maga Blunt a jelenetről és az egész forgatásról azt nyilatkozta,

hogy mindenki eltökélt volt, hogy amennyire csak lehet valódi díszlet-elemeket használjanak, melyeket majd be lehet vonni a játékba. Így született meg a gyereknézők e kedvenc fürdőkádas jelenete is, amikor mind a négyen – hiszen a három gyerekszereplő is követte a dadát -, a színpad alá csúsztak. Mint Blunt elmondta, ez bizony egy igazi esés volt, vele kétszer kellett megismételni a jelenetet, míg a három gyerekszereplővel hússzor.

A film rendezője, Rob Marshall (58) bejelentette, hogy máris készül a folytatás, természetesen ismét Emily Blunt főszereplésével. A színésznő amúgy többek között egy Golden Globe-díj büszke tulajdonosa és felesége az amerikai színésznek, John Krasinski-nek. (39). Mikor Blunt-ot élete céljáról faggatták, így válaszolt:

„Az életem célja: adni”.

Forrás

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét