Kibújt a Tankcsapda a zsákból?

Debrecenben, a Böszörményi úti volt szovjet laktanya egyik felújításra váró épületrészébe költözhet a Tankcsapda, ha az erről szóló előterjesztést augusztus 22-i ülésén elfogadja a városi közgyűlés.

Papp László polgármester: morális kérdés is, hogy Debrecen ikonikus zenekara megfelelő helyen tudjon készülni

A debreceni önkormányzat a selejtezett bútorok és tárgyak elszállítása után a legégetőbb karbantartási munkákat elvégezteti, de a további felújítás már a zenekar dolga lesz.

A Tankcsapda vállalta, hogy az ingatlant saját költségén felújítja, vizesblokkot alakít ki, korszerűsíti az elektromos hálózatot, megoldja a hűtést-fűtést és a hangszigetelést. A helyiség bérléséért az önkormányzatnak -az előterjesztés szerint- még csak egy forint jelképes bérleti díjat sem fizetnek.

Értem én hogy Tankcsapda, meg minden

Sokan szeretik a zenéjüket, s vannak akik nem. Úgy látszik Papp polgármester úr úgy véli, hogy Lukácsék szavazatot hozhatnak a számára, így naponta sajtóznak együtt. Érdekes, volt időszak amikor a zenekar igyekezett magát a pártpolitikától távol tartani, úgy látszik ezt már feladták. Eddig is törvények felett álltak a városban, tessék megnézni, hány méterre van az iskolától a Romkocsma, ami mint tudni véljük a zenekar dobosának a biznisze.

Minap Lukács éppen -véletlenül- Kósa Lajossal feszített egy közös fotón, majd jött ez a bejelentés, amit a helyi fideszes lakájmédia naponta sulykol a városban élőknek.

Közösségi oldalukon így írnak:

“A Tankcsapda legalább tíz éve keres egy megfelelő próbahelyet és raktárt, ahol megfelelő körülmények között készülhetünk. Most a szeretett városunk segítségével végre megtalálhattuk az ideális helyszínt”

– mondta Lukács László, a Tankcsapda vezetője a dehir.hu-nak.

Nem hiszem, hogy a Tankcsapda tagjai szegény emberek lennének,

a legjobban kereső magyar zenészek között vannak. Telne a felújításra és a bérleti díjra is, nem gondolom, hogy éppen velük kellene jótékonykodnia Debrecen fideszes önkormányzatának.

Lenne annak a bérleti díjnak ezer helye, tessék csak megnézni -mondjuk- a Pallagi úti szociális otthonban uralkodó állapotokat. Sok nyomorgó számára minden pénz számít, hiszen rengeteg szegény ember él a városban. Velük nem láttam eddig, hogy közös fotón szerepelt volna bármelyik közpénzből jól eltartott fideszes városi politikus. Ja, ők csak “csórók”? Pedig ők is szeretik Debrecent, nekik is “szeretett városuk” a Kálvinista Róma.

Emberek, és támogatásra szorulnak,

ebben a városi vezetés igencsak szűkmarkú. Úgy látszik úgy van ez mint az Állatfarmban: “Minden állat egyenlő, de egyes állatok egyenlőbbek a többinél.” Így van ez a NER világában is. Aki közel van a tűzhöz, annak több a joga is.

Biztos megszavazza holnap a közgyűlés az előterjesztést, Lukács Laci és csapata ingyér jut próbateremhez.

Hogyan is szól a zenekar egyik dala:

“Mindenkinek ami jár
Én abban a korban élek,
Amikor csak a test számít nem a lélek
Semmit nem adnak ingyen,
Akinek semmije nincs
Mi a faszban higgyen?!
Ahol a kormány ott van a gáz, Kuplung, sebváltó, ne pofázz
Ha meg lennék elégedve,
Talán nem lennék elégetve”

Holnap a bálvány ledől, kiderül, hogy a fiúk is a piacból élnek, ahol a kormány van, ott a sok lé is….

megosztás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük