A távolról újságírónak, közelebbről Orbán csicskáinak látszó propagandisták …..

Vibrátor alakú és méretű forradalom? (szerencsétlen Bayer Zsolt. Majd megtudja.) Röhögtök zsíros pofával?
A távolról újságírónak, közelebbről Orbán csicskáinak látszó propagandistákkal nyomatjátok a sorosozást, kollektívbűnös-gyártást?

Lenézitek, leszóljátok-sajnáljátok, eltiporjátok

azokat az embereket, akik kegyelméből játsszátok a méltóságos urat, és akik türelmének köszönhetitek, hogy MÉG NEM kergetnek benneteket vasvillával Budapest utcáin? Nincs itt semmi baj, csak néhány hőzöngő? A csőcselék? CSŐCSELÉK? Ti közben meccsre jártok, Bécsbe, virítani a dohányt, mintha mi sem történt volna?

Semmi gond hörcsögpofa! Nyomjátok haver! Nem számít, mert mindegyik így kezdi! Ez a kezdet. Minden nyomorult diktatúra bukása így kezdődik! Vibrátor alakú és méretű forradalommal. A lenézéssel. Az öntelt, pökhendi gőggel. A nincs itt semmi látnivaló, ha mégis, akkor meg ura vagyunk helyzetnek, legyintéssel.

Bayer Zsolt Önről, ha tüntetett: “ezek, ha tehetnék, nem sípolnának, hanem akasztanának…”

Az, aki keresztény velünk van, ócska dumával.

Tekerd a verklit öreg! Röhögj! Nézz vasvillaszemekkel ..…Ja tényleg! Májfunkciók rendben? Nagyon véres-sárgás-savós-zselés nézésed van! Én aggódnék a helyedben…. az ellenfeleid (neked ellenség) szeme közé! De, ne a plafont, ne a cipőd orrát bámuld, ne pislogj nagyokat, mint béka a kocsonyába! Hagyjuk! Ez kurvára nem megy!

Szentesi Zöldi Önről, ha tüntetett: Ha ez a csőcselék – annak politikai és utcai leágazása – hatalomra kerül, előbb-utóbb embereket ölnek meg

Utcai harcos, mi? Haha! Papírtigris!

És nem tudod a kezed remegését sem leplezni! Visszanézted? Ez produkciód szánalmasan gyávácskára sikeredett. Ott buktál meg! Kalamol az agy kenetlenül, gondolat nuku, miközben ripacs-módon próbálod játszani a macsót? Azt, aki mindig csak szerettél volna lenni, de nem érted fel kizárólag a távszabályzót? Ezért a nagy Chuck Norris imádat? Elcipelted még a tekhez is? Egy vénembert, baszod! Rajta, meg rajtad röhög a fél világ!

Amikor Chuck Norris felhívja Orbán Viktort és benyújtja a számlát…..

Elkezdődött?

Emelkedik a vérnyomás, gyorsul a légzés, pulzus, négykézláb áll benned minden? Ez természetes, ne aggódj. Nem csak te, minden szemétláda, – a nagy példaképeid – is túlestek ezen.

Úgy hívják, rettegés!

De, milyen csodálatos is az ember test. Tudtad? A rettegés miatt termelődő adrenalin Ilyenkor minden erőforrást az izmokba irányít. Meneküléskor nyer vele a delikvens vagy tíz métert. Lehet húszat is. Hihetetlen teljesítményre képes ilyenkor, még egy lepukkant tag is. Talán még te is.

BECSÜLD MEG EZT AZ ÉRZÉST! JÓL JÖHET AZ ADRENALIN, HA FUTNI KELL! MERT RÖVIDESEN KELL! 😉

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Pin It on Pinterest