“A tejjel-kézfertőtlenítővel folyó Maszkisztán”, ahol Orbán Viktor “maga varrja” a család maszkjait

Naponta jelentik az illetékesek arcukon a régi 300 %-os teljesítést bejelentő sztahanovistákat meghazudtoló dicsvigyorral, hogy temérdek védőmaszk és ruha, meg mindenféle felszerelést sikerült Orbán portyázóinak megkaparintani, amik folyamatosan érkeznek Kínából Magyarországra.

Teszik ezt persze a “világ legnagyobb” göbzijével, -hogy máshogy- ami még szerencse, hogy letud szállni az ex Ferihegyen.

Legek legje: Magyarország

Ceglédi Zoltán közösségi oldalán remekül fogalmazta meg:

“Tekintve, hogy harmadik hete minden Operatív Törzsi Gyűlésen meg miniszterelnöki akciófilmben és “rádióinterjúban” (illetve amit az elmúlt tíz évben annak hívtak) elhangzik, hogy tízezermilliárd maszkot gyártanak a börtönök percenként, tán még a Viszkist meg Zalatnay Saroltát is visszazárják varrogatni, szóval

ha már tényleg kötésig járunk a maszkokban, akkor nem-e lehetne-e esetleg-e, hogy simán csak BEMEGYEK EGY PATIKÁBA ÉS VESZEK?

Mert most épp netes zugárudák és az “átálltunk maszkvarrásra, hát tegnap”-vállalkozások hirdetéseit pörgetem, és majd veszek is valamit, csak ugye, ha naponta bejelentik, hogy ez már itt a tejjel-kézfertőtlenítővel folyó Maszkisztán, akkor esetleg tényleg lehetne is.”

Orbán a böriben….

Szombaton az országvezető kommunikációs tanácsadói úgy találták, jól mutatna, ha a miniszterelnök ellátogatna Sátoraljaulyhere, hogy megszemlélje, hogyan készülnek a maszkok az újonnan érkezett kínai gépsoron….. Ez végül is jó hír lehet a miniszterelnöknek, hiszen eddig -mint említette- végigkeccsölt napjai után hazatérve még varrnia is kellett népes családjának a betevő maszkokat.

OK, de hol kaphatóak a cuccok?

Kéz a szívre, nem elgondolkodtató, hogy ha igaz a sok sikerportya és csillió-billió védőfelszerelés van kerítésen belül, akkor miért nem kapni belőle, mondjuk minden nyitva tartó boltban?

A Banánköztársaság rovatban megjelenő írások nem minden esetben képviselik portálunk véleményét.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük