A Telekom fideszesebb a NER-nél?- szeretik a magentát, más ne használja!

Nehéz vállalkozás a Fideszen túltenni, de a Telekomnak sikerült. Azt még a regnáló sem engedte mag magának, hogy a narancssárga színt kisajátítsa, bár sokan nem használják szívesen, de akinek tetszik, egyelőre még nem kaptak telefont ezügyben.

Telekomék szeretik a magentát….

A Telekom levélben fordult Baranyi Krisztinához, a IX. kerület ellenzéki polgármesterjelöltjéhez. A vállalat kommunikációs igazgatója figyelemre méltóan álnaiv stílusban próbálta elérni, hogy Baranyi változtassa meg a hirdetéseiben használt színt. A levelet Baranyi hozta nyilvánosságra Facebookon.

“Tisztelt Hölgyem!

A Magyar Telekomtól keresem a következő ügyben:

Mi a Telekomnál szeretjük a magenta színt, ezzel különböztetjük meg magunkat a versenytársainktól. Van magenta pólónk, cipőnk és minden reklámunk és boltunk magentában úszik. Örülünk, hogy Önnek is tetszik ez a szín, de szerintünk sok kedves ügyfelünk számára megtévesztő lehet, ha Ön is ezt használja a hirdetéseiben. Tudjuk, hogy markáns és jó szín, de kérjük váltson egy másik árnyalatra.

Köszönettel,

Kutas István
vállalati kommunikációs igazgató”

Baranyi válasza:

“1. Én is szeretem a magenta színt.
2. Ezzel különböztetem meg magam a politikai versenytársaimtól.
3. Van magenta cipőm, dzsekim, zászlóm, matricám és minden kampányanyagom magentában úszik
4. Örülök hogy a Telekomnak is tetszik ez a szín és velem együtt azt gondolja, hogy ez a markáns és jó szín alkalmas a figyelemfelkeltésre.
5. Sok kedves választó számára megtévesztő lehetne, hogy a Magyar Telekom is hasonló színt használ mint én, ha indulna a választáson.

Mivel azonban a Magyar Telekom nem indul a választáson, én nem kérem őket, hogy váltsanak másik színre. Cserébe ígérem, hogy nem fogok internet-előfizetést és telefonokat árulni.”

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük