A teringettét! Horoszkópod azt hiszi, tudja, milyen a kapcsolatod a pénzhez... Csekkold, hogy hihetsz-e neki! - Városi Kurír

Sorting by

×

A teringettét! Horoszkópod azt hiszi, tudja, milyen a kapcsolatod a pénzhez… Csekkold, hogy hihetsz-e neki!

A pénz a legtöbb embernek az életében nagyon fontos szerepet játszik. Hiába mondjuk, hogy a pénz nem boldogít, hiszen tudjuk, hogy, ha nem is boldogít, de kiszámíthatóbbá, nyugodtabbá teszi az életünket. Nézzük, a horoszkóp szerint, melyik csillagjegy milyen kapcsolatban áll a pénzzel!

Hirdetés

Kos

Mindig tudja, hogyan tud elegendő pénzre szert tenni. Így a váratlan kiadások, vagy fontos beruházások sem jelentenek akadályt számára. Különös képessége van arra, hogy hogyan szerezzen pénzt, azonban nem mindig tud kellőképp takarékoskodni vele.

…ha a csütörtököd érdekelne….

Ma, kedves Kos, bármennyire is fűtse a szenvedély, mindenképpen igyekezzen mérsékelt maradni, ugyanis ha hagyja, hogy magával ragadja a hév, sokak félreérthetik, amit mond, pusztán azért, mert már nem is arra figyelnek, csupán csak beszéde hatása alá kerülve hallgatják. Délután mindenképpen szakítson egy kis időt szeretteire, akik közül valakinek nagy szüksége lehet most a segítségére, bár nem biztos, hogy kérni is meri majd. Legyen előzékeny és ajánlja fel!

Bika

Szereti a luxust, a kényelmes életet, és természetesen a pénzt is. Kitartó, sokat dolgozik, és megharcol azért, hogy minél több pénze legyen. Nem szeret kölcsön adni, és ezt is általában garanciához köti. Pénzét művészetekre, élvezeti cikkekre, kulináris különlegességekre költi.

…ha a csütörtököd érdekelne….

Nagy előrelépés várható ma egy olyan ügyben, kedves Bika, mely már talán régóta húzódik, komoly fejtörést okozva ezzel. A jég megtörése valószínűleg egy új perspektívának lesz köszönhető, melyet, ha maga is elsajátít, nagyon sokat tehet hozzá a dolgok sikeressé tételéhez, melyre azonban még egy kicsit várni kellhet, de a lényeg, hogy sínre kerülhetnek végre a dolgok.

Ikrek

Dinamikus, rugalmas, és jó kommunikációs képességgel rendelkezik. Ezek mind hozzásegítik ahhoz, hogy felfedezze a legjobb pénzforrásokat. Gyakran váltogatja a munkahelyét, és a pénzzel sem tud igazán jól bánni. Sokat költ utazásra, könyvekre, tanfolyamokra.

…ha a csütörtököd érdekelne….

Amire ma nagyon érdemes odafigyelnie, kedves Ikrek, az a kapkodás, ami az egyetlen olyan tényező lehet most, ami teljesen felboríthatja a dolgok rendes menetét, sőt, akár kifejezett, közvetlen károkat is okozhat. Ennek megfelelően, bármit is csinál, bármit is bíznak önre, azt inkább lassabban, de jól végezze, mintsem a gyorsaságot helyezze előtérbe.

Rák

Nagyon óvatos, ha pénzről van szó. Nem szereti, ha elfogy a pénze, és retteg a váratlan kiadásoktól. A bizonytalanságtól kiborul. Betegesen ragaszkodik a pénzhez, és spórol. Az elegendő pénz jelenti számára a biztonságot.

…ha a csütörtököd érdekelne….

Jó, ha ma inkább a jövőre gondol és készül, mintha az “éljünk a mának” filozófiát követné, különös tekintettel a jelenleg rendelkezésére álló erőforrásokra, melyek valamelyikére hamarosan még nagy szüksége lehet, így ildomos lenne, ha takarékosan bánna az anyagi javakkal, arról nem is szólva, milyen megnyugtató érzés, ha az ember tudja, biztosan van mihez nyúlnia végszükség esetén. Ez megér egy kis önmegtartóztatást!

<<< Ezt már láttad? >>>

Hirdetés
átver

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.