Kerítésen innen

A titkok szolgája: műveleti felderítőket keres a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat!

Egyszer csak a facebookon jött szembe egy hirdetés, miszerint legyél te az árnyék az éjszakában, a sziluett a napsütésben, az arctalan a tömegben, az észrevétlen járókelő, a némán hallgató útitárs!

Te leszel az információk birtokosa, a bűnüldözők szeme és füle: a titkok szolgája

Azt ígérik, hogy “műveleti felderítőként Te leszel a komplex feladatok végrehajtásának egyik fontos láncszeme, a segítségeddel összegyűjtött nélkülözhetetlen információk hozzájárulhatnak majd például a bűnözők elfogásához / a szervezett bűnözés elleni fellépéshez.”

Konkrétumokat is mondunk: bruttó 660.000 forint kezdő fizetésed lesz, 200.000 forint cafetériával

A hirdetés azt ígéri, hogy nem könnyű hozzájuk bekerülni, de ez garancia, hogy a kiválasztottak a legjobbak közé fognak tartozni.

Miért téged várunk? Biztosak vagyunk abban, hogy van legalább érettségid, büntetlen előéletű vagy, az egészségügyi és pszichológiai alkalmassági vizsgálatokat is teljesíted majd, és megfelelsz a nemzetbiztonsági követelményeknek is. Előny lesz a felvételinél, ha van jogsid, a sportos életmód, a nyelvtudás, ráadásul érdeklődsz a technológia iránt is.

Ha megírná véleményét, vagy megvitatna ezt-azt másokkal, esetleg kérdése lenne a cikkel kapcsolatban, Facebook oldalunkon megteheti!

Ha magadra ismertél, az ide kattintva elérhető regisztrációs lap kitöltésével jelentkezz hozzánk, továbbá küldd el magyar nyelvű önéletrajzodat is a hr@nbsz.gov.hu címre – a tárgyhoz írd „MFI”!

Ez nem fikció, részletekért látogass ide: https://nbsz.gov.hu/titkokszolgaja

About Author