A TV2 híradóból ahhoz a bizalmas információhoz jutottam, hogy Tarlós talán nem is indul a választáson

Komolyan mondom, megérte. Mármint elmenni a TV2 elé demonstrálni a legújabb mocsokáradat ellen. Pedig közben néhányszor már meginogtam.

Nem is akkor, amikor eláztam

és a lábam hőmérséklete rohamosan közeledett a fagyponthoz, (úgy kell nekem, miért közlekedem szandálban, bedőlve a déli napsütésnek), hanem akkor, amikor a kivetítőkön végig kellett néznem a ma esti híradójukat. Ha nem muszáj, ettől általában megóvom magam, ennyi kímélet már igazán jár az én koromban.

Viszont ebből a híradóból ahhoz a bizalmas információhoz jutottam,

hogy Tarlós talán nem is indul a választáson. A verseny Berki Krisztián és Karácsony Gergely között folyhat. Csakis így lehet, különben miért kizárólag velük foglalkozott volna a TV2? Tarlós mintha nem is lett volna. Berki még csak-csak bírta a rokonszenvüket, viszont Karácsonyról és az ellenzéki jelöltekről elhangzott az egész rágalomária, több szólamban, ismétlésekkel, betöltve a műsor szinte teljes terjedelmét. Tarlós meg sehol.

Pedig ha indulna, nyilván bőven foglalkoznának a programjával, terveivel, mondandójával

De nem. Szóval ez a TV2 tudhat valamit. Elvégre náluk közelebb senki nem lehet a kormányoldalhoz. Meglátják, szegény Tarlós talán rajta se lesz a szavazólapon. Ha egyszer a saját tévéjükben még a startvonalhoz sem engedik.

Nem is tudom, legközelebb talán érte kellene tüntetnünk…

Háttér:

A kormánypárti propagandamédiumok, vagyis a Tények és az Origo kedden arról számolt be, hogy egy nő szexuális zaklatással vádolja László Imrét, az ellenzék újbudai polgármesterjelöltjét. A politikus mellett szimpátiatüntetést tartottak ma, amelyet Karácsony Gergely élőben közvetített a Facebookon.

„Egy olyan petíciót írtunk, amely sokak érzését fogalmazza meg azzal kapcsolatban, hogy ellenzéki politikusokról ne lehessen bármit terjeszteni, ráadásul közpénzből”

“…átléptek egy határt…”

ha valakit bántanak az ellenzéki politikusok közül, akkor „mindenkit bántanak”.

A tüntetésen részt vett Karácsony Gergely és László Imre mellett több politikus is, Molnár Zsolt (MSZP), Tüttő Kata (MSZP), Niedermüller Péter (DK) vagy Orosz Anna (Momentum) például.

A TV2-nek átadtak a petíciót és azt követelték, hogy olvassák be a Tényekben. A résztvevők a csatorna Róna utcai székházánál élőben egy kivetítőn nézték a híradást, és várták, hogy elhangzik-e a szöveg. Egy Karácsony Gergelyről és egy Wittinghoff Tamásról szóló hír után le is adták a László Imre ügyével foglalkozó riportot.

Az esemény végén László Imre is mondott pár szót.

„Úgy vagyunk, mint a fociban Marseille-nél, hogy ennél lejjebb már nem lehet…”

– mondta az egykori orvos.

„Hogy megviselt-e a történet? Természetesen megviselt, de erőt merítek belőle és kettőzött erővel fogok küzdeni”

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük