A válasz hiánya is válasz! – Müller Cecília újfent nem válaszolt érdemben Hadházy képviselőnek

Müller Cecília következetes asszonyság, ha egyszer úgy döntött, (döntettek vele) hogy nem ad érdemi választ egy kérdésre, akkor körme szakadtáig nem felel. Ez a tulajdonság általában dicséretes, de akkor, ha az ember tisztifőorvos, akkor kutya kötelessége legjobb tudása szerint (ez volna az?) felel.

Nincs erre egy jobb szövegük?

MÜLLER CECÍLIA NEM TUDJA, VAGY NEM HAJLANDÓ ELÁRULNI, MILYEN RENDELETEK VAGY UTASÍTÁSOK HATÁROZZÁK MEG, HOGY KIT, MIKOR, HOL ÉS MILYEN VAKCINÁVAL OLTANAK!

Levelemben azt kértem tőle, -írta Hadházy Ákos közösségi oldalán– konkrétan sorolja azokat a jogszabályokat, rendeleteket, utasításokat, amelyek ebben a témában keletkeztek. Erre most annyi szövegük van, hogy egyrészt Ő NEM ILLETÉKES EBBEN, másrészt – mint egy rossz tanuló, aki nem érti a kérdést – annyit mond, hogy igen, vannak ilyen rendeletek… Pedig éppen azt kértem ugye, hogy sorolja fel ezeket.

A válasz hiánya is válasz,

hiszen bizonyítja a teljes káoszt, amit a kormány művel a téren. Ennek ellenére nem fogom ezt annyiban hagyni, mert amit a kormány művel, az rengeteg kérdést vet fel és a felelősök kiderítése is fontos. Természetesen

a felelősségrevonásnál sokkal fontosabb, hogy ezek az intézkedések MOST hatnak, ha azok rosszak, MOST van következményük, az ellenzéknek MOST feladata javaslatokat tenni, ha súlyos hibákat lát.

Az például már-már büntetőjogi kategória,

hogy az oltásokat olyan zsúfolt és járványügyileg védhetetlen módon adják be, mint amiről korábban Kistarcsán beszámoltam, vagy amiről tegnap Honvédkórházból a 444 beszámolt. A kínai és orosz oltásokkal kapcsolatos titkolózás pedig hatalmas botrány.

A felelősséget azért is tisztázni kell, mert jelen pillanatban a hatályos törvény szerint egy személyben a tisztifőorvos felel azért, hogy milyen betegség ellen kit és milyen vakcinával szabad oltani és nyilvánvalóan felel az oltások körülményeiért is.

Nem tudok pl olyan rendeletről,

ami megszüntette volna a Népegészségügyi Központ Kásler által kiadott és az intézmény honlapján megtalálható Szervezeti és Működési Szabályzatát. Ennek 5.1.3 pontja világosan felsorolja a tisztifőorvos feladatait, a g) pont szerint pl ő

„kezdeményezi az új vagy módosított összetételű oltóanyagokkal vagy új módszerrel történő védőoltási tevékenység végzését, és szükség esetén az oltás hatékonyságának megállapításához szükséges szűrővizsgálatok szervezésének és lefolytatásának engedélyezését”.

Érdekes, hogy a k) pont szerint a tisztifőorvos

„felügyeli a transzparencia irányelvek érvényesülését” is.

Persze, azt nem írja, hogy mit kell felügyelnie:

legyen, vagy NE LEGYEN transzparencia.

Müller Cecília minden eddigi megnyilvánulása az utóbbira irányul. Ez pedig egy járványban sok-sok ember életébe kerülhet.

 

Kocsis

 

veszély

4 hozzászólás

 • 2021.02.24 - 13:22
  Közvetlen hivatkozás

  Alja ájtataos dög, remélem a pokol tüzében fog égni, becstelen, gerinctelen de jó házörző kutya

  Válasz
 • 2021.02.24 - 21:08
  Közvetlen hivatkozás

  Hogy Nyunyó néni nem válaszol?Több oka is lehet. 1)-megtiltotta a gazdája, 2) egyszerűen nem tud válaszolni.
  Ha az ember rászán némi időt,és végighallgatja orbán néhány csahosának a nyilatkozatait,(hollik,gulyás,orbán balázs, fürjes, stb) a különböző csatornákon,a legtöbbször egymásnak teljesen ellentmondó dolgokat nyilatkoznak.Általában arról szólnak ezek a nyilatkozatok,hogy az embereket baromira megkavarják.Legalább egymással megbeszélnék,hogy ki mikor mit mond,hogy ne keveredjenek ellentmondásba. Nyunyó nénit pedig hogy honnan kukázta össze orbán,de ő szegény olyan,amilyen,de hallgathatatlan.Nyekeg-nyökög, kín még hallgatni is,amit pedig mond,az semmitmondó.Semmi értelme ennek a stand up comedy társulatnak,amit orbán operatív törzsnek hív.

  Válasz
 • 2021.02.25 - 22:25
  Közvetlen hivatkozás

  Hogy lehet, hogy a hiányos egészségügyi adatok alapján két perc alatt igent vagy nemet kell mondani egy oltásra, hiszen nincs minden adat az interneten, az orvosi nyilvántartás a háziorvosnál sem teljes, nem biztos hogy tud minden régi vagy új betegségről.

  Válasz
 • Visszajelzés: "A pofám leszakad" - Müller tisztifőorvos újra klaviatúrát ragadott.... - Városi Kurír

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük