A Veiszer-Alföldi beszélgetés kihozta az állatot a Fidesz-médiából

Nagy szerencse, hogy még itthon érte a Veiszer-Alföldi beszélgetés a közpénzlovag Vincze Viktor Attilát, akinek kvalitását látva minden bizonnyal rengeteg külföldi portál és nyomtatott lap verseng, hogy náluk jelenhessen meg először az, amit papírra vet! “Szerencsénkre” ocsmánysága pont időben jelenhetett meg a szintén méltán kerítésen innen világhírű, az Ön pénzéből is fenntartott anyaportálján.

Egy élet munkája, avagy a lejártónak szánt iromány

Fent nevezett médiamunkás nem pöcsölt azzal, hogy belemélyedjen írása két főszereplőjének munkásságába, de lehet, hogy a rosszindulat beszél belőlünk, hiszen elképzelhető, hogy létezik egy Fidesz-világháló, ahol a valóság fideszizált változata jelenik csak meg és szegény pára jogosultsága kizárólag arra szól.

“A magyar emberek elsöprő többsége által elutasított és világszerte is bukóban levő liberalizmus legundorítóbb magyarországi képviselői közül Alföldi Róbert és Veiszer Alinda….”

felütéssel nyit a cikk, majd belefog a kifejtésbe:

“A HVG-nek köszönhetően most például az derült ki, hogy a Hír TV-től kirúgott, ultraliberális Veiszer Alinda – szerényen csak Alindának hívott – beszélgetős műsorának a legutolsó (május 29-ei, keddi) epizódjában a magyar művészvilágból csak a másokat sértő, gusztustalan, szélsőséges liberális nézeteivel kiemelkedni tudó Alföldi Róbert (volt) lesz a vendége (felvételről).”

Itt jegyeznénk meg, hogy Alföldi a magyar művészvilág egyik legfoglalkoztatottabb szereplője. Nem politikai nézete tette azzá, még csak nem is a kormányzati akarat emelte érdemtelenül oda, ahol van. Előadásaira, amiket színészként, vagy rendezőként jegyez, hónapokra előre nem lehet jegyet kapni. Ezek új információk lehetnek az esetleg az  Újszínház, kongó nézőteréhez szokott – ha egyáltalán színházrajongó – cikkírónak.

Szociális érzékenység

Az újságnál (?) íróban (?) megmozdult valami emberi, aggódva találgatja, mi lesz a szándéka szerinti karaktergyilkolása szereplőivel:

“Mi lesz így Alföldi Róbert soha meg nem valósuló – de évente bejelentett – számos nemzetközi felkérésével a világ legnevesebb színpadjaira? Akkor Alföldi úr ezután már egyetlen nem létező rangos felkérést sem fog teljesíteni, sőt még a saját kormányellenes Sas-kabaréjával sem fogja ezentúl végighaknizni az általa annyira lenézett magyar vidéket?”

Ez a megállapítás szintén a fidesz-internet böngészésének eredménye lehet, ugyanis, aki kicsit is együtt lüktet a hazai és külföldi színházi élettel, az pontosan tudja, hogy minden fenti sor alaptalan. Ez úton kívánunk a cikkírónak hasonló nemlétező felkéréseket. Bár nem tudni mit kezdene velük, hiszen a való világban produkálni kell, nem hátsót nyalni.

Következtetés

“Van egy diszkrét bája azért annak, ahogy a bukott oligarchának, Simicska Lajosnak a hajdani konzervatívból balliberálissá átalakított Hír TV-jében fanyalogva beszélget egymással a liberalizmus kudarcáról az ultralibsi Veiszer Alinda Magyarország egyik legkártékonyabb véres libsijével, Alföldi Róberttel.”

Ha A Veiszer-Alföldi páros Magyarország legkártékonyabbja, akkor végre fellélegezhet ez az ország, mert minden rendben van.

 

Alföldi Róbert: „magyar vagyok és leszek, akkor is, ha nem a Fideszre szavaztam”

Alföldi Róbert: …dühös vagyok, üvölteni tudnék!

Alföldi Róbert : Én már el vagyok könyvelve baloldali, liberális, zsidó, buzi menekültbérencnek

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük