A világ legjobb dolga magyar pedagógusnak lenni! S ha netán van valami, ami ennél is jobb, hát dobozolni…

Csak ámulok-bámulok, milyen jó sora van, illetve lesz a magyar pedagógusoknak! Most még ugyan 16-17 éves diákok nettóban többet keresnek akár egy nyelvtanárnál, még ha mester is, de a perspektíva ragyogó!

Valóságos csodák várnak a pedagógusokra!

A “kormány” meg például Gulyás Gergely szerint az EU pénzéből lehet, lesz is béremelés. Az EU nyilván évről évre küldi majd az emelés fedezetét. Sajnálatos ugyan, hogy az ilyen pénzeket, amikor még voltak, dögivel, egészen másoknak szánták; sajnálatos az is, hogy az ápolónőkről, minimálnyugdijasokról stb. nem esik szó, ahogy a családi pótlék emeléséről sem, de minden nem mehet egyszerre! Belátható időn belül legalábbis a pedagógusok bérproblémái megoldódnak – csak győzzék türelemmel kivárni…

Van ugyanis egy kis, vagy éppen nagyon is nagy gond: a baloldal áskálódása

2010 óta áskálódnak, alig lehet tőlük kormányozni! Emiatt lehet, nem is kapunk pénzt az EU-tól, vagy nem annyit, hogy abból a pedagógusoknak is jusson..! Pedig..! Pedig a kormány igazán mindent megtesz, ami tőle telik, még többet is!

Lám, megengedte, hogy a nyugdíjas pedagógusok dolgozzanak, mégpedig pénzért. Igaz, a pénz még béremelés előtti, de a nyugdíjasok biztosan meg tudják becsülni: meglehet, futja majd a rezsiszámlára is!

De ez semmi! – ennek a kormánynak tényleg igaz minden szava: nekik, szemben a baloldallal, tényleg a magyaremberek az elsők, s közülük is az elején vannak a pedagógusok!

Ez a kormány hosszú időre tervez, nem máról holnapra!

Ennek bizonyítéka a Vodafone megvásárlása is. Természetesen az áskálódó baloldal holmi nyilvános adatokra hivatkozva, valójában azonban Soros György ösztönzésére azt hazudja, hogy a Vodafone évek óta masszívan veszteséges. S teszi ezt annak ellenére, hogy maga Gulyás Gergely világosan megmondta, a cég nyereséges. De Gulyás Gergely mást is mondott, mert neki, mint köztudott, szívügye az oktatás. Közölte, hogy a potom hétszázvalamennyi milliárdért fölvásárolt cég profitjából jut majd a pedagógusoknak is!

Itt álljunk meg egy pillanatra: ez azért már túlzásnak tűnik

Elvégre élnek még ebben az országban más magyaremberek is: velük mi lesz, ha a pedagógusok elviszik az EU és a Vodafone pénzét?! Másokra is kellene gondolni, nem csak pedagógusok vannak a világon..! Mindegy: örüljünk annak, hogy a pedagógusoknak végre jó soruk lesz. De vigyázni kell azért: rövidesen minden diplomás pedagógus akar majd lenni, s akkor Dunát lehet rekeszteni velük…

Ha megírná véleményét, vagy megvitatna ezt-azt másokkal, esetleg kérdése lenne a cikkel kapcsolatban, Facebook oldalunkon megteheti!

Friss!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.