Nem nyugszanak a kedélyek, tovább üzengetnek egymásnak a főváros vezetését megcélzó jelöltek. A baj ezzel az, hogy Tarlós közben hátradőlve kávézgat…..

Most akkor ki a Fidesz-játékszer?

Puzsér Róbert közösségi oldalán – ahogy ez mára szokássá vált – nyilvános bejegyzésben alázta Karácsony Gergelyt, akit a budapestiek ellenzéki főpolgármester-jelöltnek szavaztak.

- Hirdetés -

“A víz folyik, a kő törik, Karácsony Gergely hazudik – mind természete szerint. A parkolási maffia legkedvesebb zuglói üzletfele ezúttal a Népszavában igyekszik hitelteleníteni az alábbiakkal:

„Puzsér Róbert kampányából azt lehet kiolvasni, hogy az elmúlt 9 év leépülésének és Budapest rossz irányba tartásának nem Tarlós István oka, hanem én. Lehet, hogy nincs benne rossz szándék, és nem veszi észre, mi történik körülötte, de ha marad ezen a vonalon, a Fidesz játékszere lesz.”

Gergő!

Köszönöm álságos aggodalmad, de jeleznem kell, hogy te vagy a Fidesz legkedvesebb játékszere. Három fideszes kétharmadban közreműködtél – az elsőben Gyurcsány Ferenc szövegírójaként, a másodikban szocialista politikusként, a harmadikban a baloldal miniszterelnök-jelöltjeként. Zuglóban kiegyeztél a Fidesszel és a parkolási maffiával, Schiffertől Juhászon át Botkáig se vége, se hossza az árulásaidnak. Még a barátodat és legközelebbi elvtársadat, Jávor Benedeket is hátba döfted a Gyurcsány kedvéért.

Te lettél az MSZP lélegeztetőgépe,

és miközben az országot a fideszes bűnszövetkezet fosztogatja, miközben leépült a jogállam, miközben elmaradt Gyurcsánynak meg a közös bűntársaitoknak az elszámoltatása és a számonkérése, te egyre jobban élsz, a párbeszédes haverjaiddal egyre több és több pozíciót foglaltok be.

Mészáros és Tiborcz mellett te vagy Orbán Viktor országrontásának az igazi nagy nyertese, Gergő.

Tavaly azt mondtad, leváltod Orbán Viktort, idén azt mondod, leváltod Tarlós Istvánt – csakhogy te nem váltasz le senkit, Gergő. Megbuksz és megbuksz és megbuksz, és valamennyi bukásoddal erősebb és befolyásosabb leszel.

Mi lenne belőled, mi lenne belőletek enélkül a korrupt rendszer nélkül?

Mit tennétek, ha a piacról kéne megélnetek? Mit tennél, Gergő, ha Orbán Viktor nem jutalmazná ilyen bőkezűen a helyezkedésedet, a gerinctelenségedet és a gátlástalanságodat?

Mi lenne belőled, ha a nemzeti együttműködés rendszere nem finanszírozná a Népszavát, az ATV-t, a Klubrádiót meg a 168 Órát, hogy kritikátlanul népszerűsítsenek téged?

Ti adjátok elő a nagyvállalkozót meg az államférfit?

Egyikőtöknek gázszerelésből kéne élnie, másikótoknak gazdag, öreg nők bugyijában kéne avászkodnia, te meg árulhatnád a kétes minőségű közvélemény-kutatásaidat, mint tizenöt éve.

Remélem, hamarosan visszatérsz a piacra dolgozni és adót fizetni a méréseid meg a tanácsaid után! Ne félj, Gergő, mindig lesz Gyurcsány, aki megfizesse.

Csekély tisztelettel: Puzsér Róbert

3 HOZZÁSZÓLÁS

  1. Ez a puzsér, mér rosszabb, mint orbán és a fidesz !!! nagy igyekezetében, hogy támogass őket, már sokkal gyűlölködőbb mint a fideszesek. Neki mindegy, hogy kit bánt, csak baloldali legyen !!!
    Írom ezt mint kívül álló, mivel nem vagyok Bp -i.

  2. Vicc ez a Robertó! Kritizáljon, szóljon be, de semmi köze a főpolgármesterséghez!!! Na a gerince meg rendesen hajlik neki is! Lépjen ki ebből a választásból, semmi keresnivalója nincs itt!

  3. Karácsony Gergely Újévkor
    iratkozzon be, egy alsótagozatos Óvodába!
    Már annyira beképzelt hogy a vízcsapból is csak folyik állandóan!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét