A WC csak a vizes vébé alatt használható, különben szorítsa a derék arra járó

Budapest, ahogy a többi magyar város is, rendkívül gyengén ellátott utcai illemhelyekkel. Az már kifejezetten Hungarikum-számba megy, hogy a meglévő WC – t sem engedik használni. Nem kell ennyire hangsúlyozni, hogy nem illünk az egykor hőn áhított Európához, gondoskodik arról a regnáló nap, mint nap!

Van WC, de azt maguk nem használhatják!

A Karl Lutz sétányon (amit a Vizes Világbajnokságra felújítottak), kialakítottak egy illemhelyet. Feltűnt, hogy hónapok óta zárva van.

fotó: jarokelo.hu

Felhívtam a Fővárosi Csatornázási Műveknek az ajtón található telefonszámát, ahol azt az elképesztő választ adták, hogy az illemhely csak azon a két héten volt nyitva, amikor a világbajnokság tartott.

A történet teljesen abszurd

A sétányon naponta több száz (ezer?) turista fordul meg. Budapest amúgy is az illemhelyek hiányáról nevezetes, de ha van egy kulturáltan kialakított hely, akkor azt miért nem működtetik?

fotó: jarokelo.hu

Az alábbi fotón látszik, hogy a rendeletetésszerű használat hiányában mi történik … a falon. Ne is csodálkozzunk azon, hogy szép fővárosunkban állandó bűz terjeng forró nyári estéken.

fotó: jarokelo.hu

Forrás: jarokelo.hu)

Nemzeti vizeldét – nincs új a nap alatt 8.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük