Orbánikum! Felcsútra szerveznek a romák segítésére szánt pénzből kisvasutazókat, focipályanézőket! - Városi Kurír

Sorting by

×

Orbánikum! Felcsútra szerveznek a romák segítésére szánt pénzből kisvasutazókat, focipályanézőket!

Arról sokat cikkeztünk már, hogy a felcsúti kisvasút nem sikertörténet, fennállása óta ráfizetést termel, a kihasználtsága szinte mérhetetlen. Ezt a hihetetlen kisvasút-közönyt próbálja ellensúlyozni részben a teljesen másra szánt uniós forrásból, másik részben az Ön által szintén másra befizetett adóforintjaiból a Mór “az ezerjó városa” önkormányzata Fenyves Péter  Fidesz-KDNP-s polgármesterrel az élén. Teszi mindezt kormánytámogatással.

Hirdetés

Kínosan kevés az utas a Kisvasúton? Nosza, szervezzünk oda EU-s pénzből(!) ingyenes kirándulásokat, hadd örüljön a Főnök!

A hirdetés szerint Mórról utazhatnak ingyen megtekinteni a csodát – hívta fel a figyelmet a kizárólag Orbániára jellemző Orbánikumra Hadházy Ákos közösségi oldalán.

“A pénzt a hangzatos nevű

“TOP-5.2.1-15-FE1 – A társadalmi együttműködés erősítését szolgáló helyi szintű komplex programok”

projektből teremtik elő, ezt a

roma közösség felemelésére kapta Mór, összesen 80 millió forintot.

A nyilvánosan elérhető leírás szerint a projekt célja:

“A marginalizálódott közösségek – például a romák – társadalmi-gazdasági integrációja; a munkakeresők és inaktívak foglalkoztatáshoz való hozzáférése, ideértve a tartósan munkanélküli és a munkaerőpiactól távol eső személyeket; a helyi foglalkoztatást érintő kezdeményezések és a munkaerő mobilitásának támogatása révén; az aktív befogadás, többek között az esélyegyenlőség és az aktív részvétel előmozdítása, valamint a foglalkoztathatóság javítása érdekében”.

Szóval a móri önkormányzat szerint azzal emelik fel a hátrányos helyzetű honfitársainkat, ha elvisszük őket a felcsúti stadionba és kisvonatozni

Arról, hogy Móron hogyan szórakozzák el a szegények megsegítésére szánt pénzeket, korábban itt írtam:

A hirdetés itt is olvasható, de itt látható:

 

kisvasút

Hirdetés
átver

Mátrai Anna

További cikkek olvasása a szerzőtől, a nevére kattintva.

Egy hozzászólás itt: “Orbánikum! Felcsútra szerveznek a romák segítésére szánt pénzből kisvasutazókat, focipályanézőket!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.