Látod magad előtt, ahogy Áder János bálabontáskor turizik a kilós boltban és keres egy mások által megunt használt gatyát? - Városi Kurír

Sorting by

×

Látod magad előtt, ahogy Áder János bálabontáskor turizik a kilós boltban és keres egy mások által megunt használt gatyát?

Áder János köztársasági elnök regnálása alatt nem vitte túlzásba megszólalásait, nem egy locsofecsi, végtére is Ő Magyarország legfőbb közszolgája. De eljött a pillanat, amikor nem maradhatott tovább Néma Levente, így megtudhattuk Tőle, hogy  a ruhaipar az egyik leginkább környezetszennyező iparág, ezért ha már muszáj vásárolni, ne a gagyit vegyük, hanem a tartós, jó minőségi cuccost, de a legjobb, ha a turiban keresgélünk.

Hirdetés

Na de Áder úr! Mi lesz így a kínai gagyival?

A túlfogyasztás elkerüléséről, a szükségtelen ruhaneműk megvásárlásának mellőzéséről is beszélgetett Áder János államfő Mengyán Eszter újságíróval, szín- és stílustanácsadóval a Kék bolygó című podcastjának legújabb (hétfői) adásában.

A köztársasági elnök az elhangzottakat úgy összegezte: az egyik leginkább vízigényes és környezetszennyező iparág, a ruhaipar termékeinek túlfogyasztása elkerülhető úgy is, ha másodkézből vásárolunk, ha jó minőségű, tartós ruhadarabokat veszünk, amelyeket tovább használhatunk, de úgy is, ha a megunt ruházatot továbbadjuk, használhatatlanná válásuk esetén pedig megkeressük újrahasznosításuk lehetőségét.

Az államfő a nyári leárazásokkal kapcsolatban is megfontolt vásárlásra kérte a hallgatókat

Az is vizsgálat tárgya lehet, mivel festik a textileket vagy milyen vegyszerrel kezelik az alapanyagot – tette hozzá az újságíró. Áder János fontosnak nevezte, hogy megfelelő, megbízható tanúsítvány bizonyítsa mindezt, és ha azt hamisítanák, kellően szankcionálják. Így kerülhető el – tette hozzá – hogy a vásárlók jóhiszeműségét kihasználva, a gyártók indokolatlan címkézéssel extrahaszonra tegyenek szert. Áder János szólt az úgynevezett slow fashion mozgalomról, amelynek követői a tartósságot tartják értéknek.

Rongy, alak…

“Gondoltad volna, hogy Áder János a jogállamról ugyan nem, de a használt ruhákról képes beszélni?!

A köztársasági elnökségét hallgatással kibekkelő Áder bebizonyította, hogy a horgászáson kívül van még olyan téma, ami foglalkoztatja, mert harcba szállt az új ruhák vásárlása ellen.

Mondjuk azt azért megnézném, ahogy az államfő turizik a kilós boltban, és keres egy magára való, mások által megunt vagy kinőtt, használt gatyát

Most azonban inkább csak haragot érzek.

  • Ez az Áder nevű ember ugyanis végigasszisztálta, némaságával legitimálta, hogy az ország jelentős része elszegényedjen.
  • Hagyta, hogy törvények garmadával rárontson a pártja a népre.
  • Pecázott inkább, de nem mondott nemet semmilyen irgalmatlanságra.

Szóval ne protestáljon az ilyen egyén a használt ruhák mellett, mert még azért sem volt képes szólni hogy legalább a napi betevője mindenkinek meglegyen.”

-írta Kaczvinszky Barbara közösségi oldalán.

Kapcsolódó

áder

Hirdetés
átver
A Banánköztársaság rovatban megjelenő írások nem minden esetben képviselik portálunk véleményét.

Egy hozzászólás itt: “Látod magad előtt, ahogy Áder János bálabontáskor turizik a kilós boltban és keres egy mások által megunt használt gatyát?

  • 2021.07.13 - 11:34
    Közvetlen hivatkozás

    Idióta proli, ennyit is ér ez az ember, egy madzagon huzogatható paprikajancsi ,, OV egyik bábuja

    Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.