Aggódásra semmi ok: lehet még jelentkezni a Soros-szaknévsorba!

Ezzel a pofátlan, pimasz, bicskanyitogató felhívással reagált a Figyelő szerkesztősége arra a – enyhén szólva is jogos – fölháborodásra, amelyet  A spekuláns emberei című cikkük keltett. Azt ígérik, tovább „nyomoznak”, hogy teljesebbé tegyék ezt a mocskos listát. Talán nem véletlen, hogy a lap tulajdonosa a Terror Háza igazgatója. Az alábbiakban szó szerint közöljük írásukat.

Aggódáscunami?

A Figyelő szerkesztősége nagy érdeklődéssel követi azt a hisztériát, amely a lapunkban megjelent „A spekuláns emberei” című cikkünk miatt tört ki a Soros-terv végrehajtóinak háza táján. Azért is csodálkozunk ezen az aggódáscunamin, mert az általunk közzétett névsor még korántsem végleges.

Bővítik a listát

Célunk, hogy a következő napokban pontosítsuk – ezúttal kérünk elnézést a listán szereplő, már elhunyt személyek családtagjaitól –, és a hibáinkat korrigáljuk. Mi is követjük a különböző internetes oldalakon elindult listázásokat, amelyekre azok jelentkezhetnek, akik kimaradtak a mi lajstromunkból. Természetesen, minden érintett felkerülhet a bővített névsorunkba, ha ezt az online@figyelo.hu-n ezt jelzi számunkra. Aki viszont netán szégyelli, hogy felvettük a Soros-szaknévsorba, ugyanezen az e-mail címen jelezheti, és kérésére a nevét levesszük a listánkról.

Üdvözlettel,

A Figyelő szerkesztősége

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük