Aggódunk Johnny Deppért

Rajongóival együtt aggódunk Johnny Depp egészségéért. A hollywoodi ikon lassan már csak árnyéka annak az egykori szívtiprónak, akinek megismerte a világ.

Turné a világ körül

A művésznek, aki jelenleg együttesével a Hollywood Vampiresel világ körüli turnén van, a világsikert 1990-ben a az Ollókezű Edward címszerepe hozta meg.

Johnny Depp az utóbbi években egyre többször került be a hírekbe a legkülönbözőbb szenvedélybetegségei okán, azonban ezalatt végig dolgozott, olyan filmek főszerepét játszva el, mint például:

Deep és Jolye
(Fotó: Profimedia-Red Dot)

Angelina Jolie oldalán az Utazó, vagy a szinte csak az ő nevéhez köthető Karib-tenger kalózai sorozat, amelynek részeit számszakilag összeadni se’ egyszerű.

A sokoldalú színész fő hívatása mellett, nem csak zenél, de egy időben saját bárral is büszkélkedhetett Los Angelesben, The Viper Room néven. Egyik legjobb barátja, River Phoenix rockzenész éppen a bár előtt halt meg drogtúladagolásban 23 évesen.

A színészt ex-felesége, Amber Heard 2016-ban családon belüli erőszakkal vádolta.

A képek tanúsága szerint, amelyeket mostanában a legkülönbözőbb közösségi oldalakon látni úgy tűnik, a két végén égetett gyertya lángjai lassan összeérnek.

deep
Egy szentpétervári diáklány Instagarm oldala

Alig néhány hónapja a Cosmopolitan még ezt írta:

“Angelina és Johnny a színész magánszigetén randiztak, elzárva a kíváncsi szemek elől. Azonban a Goosip  Cop szerint az igazság az, hogy a két színész egyáltalán nincs együtt, de még csak nem is randiztak egymással soha, csak valaki nagyon szerette volna őket egy párként látni. Egyelőre nem tudni mi az igazság, de az biztos, ha egyszer összejönnek, ők lesznek Hollywood legszebb sztárpárja!”

Az idézet utolsó megállapítását, mely szerint:

“ha egyszer összejönnek, ők lesznek Hollywood legszebb sztárpárja!”

cáfolni látszik a fent és a lent bemutatott  kép.

Kapcsolódó

7 ok, amiért Brad Pit és Angelina Jolie elváltak

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük