Aggódunk Johnny Deppért 0 398

Jonny Deep

Rajongóival együtt aggódunk Johnny Depp egészségéért. A hollywoodi ikon lassan már csak árnyéka annak az egykori szívtiprónak, akinek megismerte a világ.

Turné a világ körül

A művésznek, aki jelenleg együttesével a Hollywood Vampiresel világ körüli turnén van, a világsikert 1990-ben a az Ollókezű Edward címszerepe hozta meg.


Johnny Depp az utóbbi években egyre többször került be a hírekbe a legkülönbözőbb szenvedélybetegségei okán, azonban ezalatt végig dolgozott, olyan filmek főszerepét játszva el, mint például:

Deep és Jolye
(Fotó: Profimedia-Red Dot)

Angelina Jolie oldalán az Utazó, vagy a szinte csak az ő nevéhez köthető Karib-tenger kalózai sorozat, amelynek részeit számszakilag összeadni se’ egyszerű.

A sokoldalú színész fő hívatása mellett, nem csak zenél, de egy időben saját bárral is büszkélkedhetett Los Angelesben, The Viper Room néven. Egyik legjobb barátja, River Phoenix rockzenész éppen a bár előtt halt meg drogtúladagolásban 23 évesen.

A színészt ex-felesége, Amber Heard 2016-ban családon belüli erőszakkal vádolta.

A képek tanúsága szerint, amelyeket mostanában a legkülönbözőbb közösségi oldalakon látni úgy tűnik, a két végén égetett gyertya lángjai lassan összeérnek.

deep
Egy szentpétervári diáklány Instagarm oldala

Alig néhány hónapja a Cosmopolitan még ezt írta:

“Angelina és Johnny a színész magánszigetén randiztak, elzárva a kíváncsi szemek elől. Azonban a Goosip  Cop szerint az igazság az, hogy a két színész egyáltalán nincs együtt, de még csak nem is randiztak egymással soha, csak valaki nagyon szerette volna őket egy párként látni. Egyelőre nem tudni mi az igazság, de az biztos, ha egyszer összejönnek, ők lesznek Hollywood legszebb sztárpárja!”

Az idézet utolsó megállapítását, mely szerint:

“ha egyszer összejönnek, ők lesznek Hollywood legszebb sztárpárja!”

cáfolni látszik a fent és a lent bemutatott  kép.

Kapcsolódó

7 ok, amiért Brad Pit és Angelina Jolie elváltak

Előző cikkKövetkező cikk

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

húsz + 13 =

Totális a “[email protected]” Felcsúton – Orbán mesterséges tava 4, azaz négy falubelit érdekelt 0 51

fekcsut

Az megvan, hogy egy cirka 1.600 fős Fejér megyei faluban a meglévő sportcsarnok, a kisvasút, a focistadion mellé uniós kisemberek millióiból mesterséget szigetet építtet a megalomán elszármazottja? Mert csak, mert azt hiszi, hogy megteheti….

Össznépi érdektelenség….

Teljes érdektelenségbe fulladt a felcsúti fideszes polgármester lakossági fóruma, amelyen a falu új turisztikai beruházásait jelentette be. Mindössze négy, azaz 4 helyi embert érdekelt az új fejlesztési irány- erről az RTL Klub híradója számolt be. A “Hírkacsa” rovatba való ötletről a Városi Kurír is beszámolt:

Mesterségesen duzzasztott miniszterelnök hasonlóan mesterséges tava – Műsziget épül műhíddal Felcsúton

A legújabb beruházással egy tavat építenek ide a vasútállomással szemben. A nyáron csónakázó-, télen pedig korcsolyázótó szinte már teljesen elkészült- derült ki az RTL híradójából. Sőt! Volt ötletünk a folytatáshoz is, mert ezt a vonalat kár lenne megállítani, van még ebben muníció:

A tó közepére egy mesterséges szigetet is építettek, sőt a tervek szerint erről a szigetről egy híd vezet majd át a főút mellé ahol hamarosan étterem és még több sportpálya is épül.

Breyer Gábor: Nehogy már megálljunk egy közönséges mesterséges szigettel Felcsúton!

4 embert sikerült “bevonzani” a 24 bekészített székre

A tervekről hétfőn tájékoztatták a helyieket, a fideszes polgármester már a fórum előtt is bizakodó volt, szerinte a helyiek nagyon örülnek ennek a tónak. Mészáros László öröme azonban hamar szerte foszlott, ugyanis teljes érdektelenségbe fulladt a lakossági fórum.

“Jó irányba haladunk hogyha ez így tetszik mindenkinek”

– jegyezte meg a fideszes polgármester a fórumon, ami mindössze 15 percig tartott.

200 milliót nyertek pályázaton

Forrás

Orbánt – nem a magyarokat!!!!! – ócsároló cetlik terjednek Bécsben 0 68

stop

Gondolják csak el, milyen ciki lehet, ha a sógorokhoz átlátogatva a miniszterelnöki leánygyermek a szélvédőjén talál egy cetlit, amin az apját szidják. Ott aztán hiába lobogtatja a teletömött bankkártyáját, a vélemény egy demokráciában szabad.

Bécsben nem látják szívesen a magyar nemzetmentőt

Nem az első eset, hogy a “bécsi polgár” véleményt nyilvánít Magyarország regnáló vezetéséről:

A bécsi polgár visszavág – köszönjük Lázár!

A fenti cetlit megelőzően járt Lázár János és csapata az osztrák fővárosban, ahol azt vizionálta, hogy a bűn városába tévedt.

Most a 24.hu írta meg, hogy két fotót kaptak az alábbi hozzáfűzéssel:

„Bécsben a magyar rendszámú autókra teszik ki osztrákok”

fotó: 24.hu

Az üzenet a következő magyarra fordítva:

Magyarország, lépj ki azonnal az EU-ból! Nem fogsz hiányozni.

A hátoldalán ez áll:

„Bassza meg Orbán”.

Kovács Zoltán feltehetően feni a bugyliját….

Az a szomorú hír, hogy a népet nem lehet berendelni a követségre és bocsánatkérésre kötelezni, mert a vélemény és a szólás kerítésen túl – arrafelé – szabad és sérthetetlen. Az ismeretleneket nem lehet megfélemlíteni, kirúgni, ellehetetleníteni. Így aztán kevés muníció marad a mindenre kész kommunikátor kezében.

Az persze erre az esetre is jó, – a vuduzottaknak mindenképpen – hogy Soros-bérencek voltak, akik ott vannak minden kilométerkőnél.

Nem kéne felébredni?

Tiborcz és Tiborczné a “bűn városában” – avagy Bécsben mégis más…..

Vásárlási horoszkóp – 2019. március 19., kedd 0 32

vasarlas

A csillagok állítólag szinte minden kérdést megválaszolnak, miért hallgatnának éppen akkor, ha a vásárlási kilátásainkról faggatjuk őket. Itt a vásárlási horoszkóp, a mai nap igazából az Ikreké. (Ezt a rovatot próbaként vezetjük be, további sorsa Önön múlik.)

Kos

Hosszadalmas vita zárulhat le a mai napon pároddal. Végre eldől, kettőtök vásárlási szándéka közül melyikre költötök. Ha jól érvelsz, a Te álláspontod győz és irány a pláza. A választásnál azonban ne feledd, hogy sokszor a drágább az olcsóbb.

Bika

Életedben sokszor dönt helyetted a pénz. Néha még feladatot sem aszerint választasz, hogy mihez lenne kedved. A mai csillagállás viszont segít abban, hogy végre kilépj a komfortzónádból, és kicsit légy laza, vásárolgass, csak úgy!

fotó: pixabay

Ikrek

Amit máskor gonosz magánynak élnél meg, az ma a kívánatos szabadságot jelenti. Kávézók és virágboltok sokasága vár, az előbbiekben rácsodálkozhatsz a világra, az utóbbiak segítségével vidámmá varázsolhatod otthonodat.

Rák

Ne hátrálj, győzz le minden akadályt és egyenesen törj céljaid felé, megérdemled, amit kinéztél magadnak. Ha környezeted látja benned az elszántságot, előbb-utóbb segítségedre lesz akkor is, ha a kinézett tartósfogyasztási cikk elég drágának tűnik is.

Most Popular Topics

Editor Picks

Megosztás