Ágoston László: Furcsák vagytok, ti, kormányzati álprofilok!

Én egyszer, a “felszabadulás után”, majd rendeznék egy olyasmi kiállítást, mint a Terror Háza oldalán van: Fideszes kamuprofilok mögött álló valódi emberek arcképeiből.

Tény, hogy elődjeik csontokat törnek

– ők pedig csak a társadalom lelkére mérnek naponta korbácsütéseket – de azért az elszántság és a gerinctelenség hasonló. Mert amikor Juli néni marhaságot beszél, mert neki is marhaságot mondtak a rádióban, az egy dolog.

De amikor valaki éveken keresztül (!) épít akár több platformon (!!) hamis profilokat, hogy utána szánt szándékkal terjesszen marhaságot, az ritka undorító. Egyébként titkosszolgálati jellegű munka, amit civilekkel végeztet a kormány. Ez is durva gondolat, mi?

Vajon hogyan élnek?

Este leülnek a gép elé savat hányni, aztán virágot vesznek az asszonynak? Megtanulják a leckét a kislányukkal és csak utána hergelik a népet halott menekültek képe felett ujjongva?

A legrosszabb, hogy állítólag pénzt se kapnak érte. Ügybuzgalom és élvezet valamint szolgalelkűség vezeti őket a géphez. Furcsák vagytok, ti, kormányzati álprofilok!

És milyen érdekes lesz, amikor pár év múlva olyan emberek idővonalán dobja majd fel emlékként a Facebook, hogy

“Csak a Fidesz”,

akik akkorra már mindenhol örök és megrögzött ellenzékinek nevezik majd magukat!

Forrás

Egy hozzászólás itt: “Ágoston László: Furcsák vagytok, ti, kormányzati álprofilok!

  • 2020.11.08 - 16:00
    Közvetlen hivatkozás

    Mindenki tudja,hogy az ellenzéknek hazudott,parazita,megosztó zsidesz segédcsapatok,a zsideszhez hasonlóan,semmilyen törvényes mandátummal,megbízással nem bíró PATKÁNYOK SEM,a MAGYARSÁG mellett állnak.Egyébként,az IS csak paraszt vakítás,és idő nyerési aljas játszma a Magyarokat a 22-es választással hulyíteni,ugyanis,demokratikus úton csak az váltható le,aki DEMOKRATIKUS ÚTON LETT MEGVÁLASZTVA.EZ a zsidesz esetében ugyanúgy nem igaz,mint a kormánynak hazudott többi HAZAÁRULÓ pártnál SEM. Ezeknek a élősködő NEMZETGYILKOSOKNAK már 2014-ben lejárt a már akkor IS csalással szerzett megbízásuk.

    Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük