Városi kurír
A napi fontos.

Egy migráns okozta a magyar sertésvészt

0 157

A parlament agrárbizottsági meghallgatásán olyat mondott Nagy István, a mezőgazdasági tárca várományosa, hogy a fal adta a másikat.

Beütött a mennykő

Az első néhány percben, ahogy az várható is volt,  kicsit álmosan csordogált a meghallgatás, de aztán turbó fokozatba kapcsoltak az események, hiszen az index.hu tudósítása szerint valami egészen váratlannal, valamivel, ami még a kormánypárti tagokat is meglepte, állt elő a jelölt:

“a sertéspestis úgy kerülhetett be Heves megyébe, hogy egy migráns vagy vendégmunkás eldobott egy szendvicset, amit megtalált egy vaddisznó, amely így megbetegedett.” – index.hu

Majd a mondat így maradt a levegőben, se puszi, se pá, se magyarázat. Arról sem szól a fáma, hogy Nagy honnan vette agyament gondolatát .

Az tény, hogy jól számolt, mert a sok milliárdos kormánypropagandának hála, ebben az országban ma már talán azt is elhiszik, hogy a 2015 -18-as emigráns áradat tehet a 1526-os mohácsi vészről.

Tény, hogy a vadállatok ehettek az elhullajtott élelmiszerekből, de a migránsok jelentős részének még a vallása is tiltja, azt, hogy disznóhúst egyen, így a dolognak még a matematikai valószínűsége is konvergál a nullához.

Kijelenteni persze mindezt nem lehet, ahogy azt sem, hogy egy újabb szellemileg alulkomponált, ám bizonyítási vágyban szenvedő miniszterrel leszünk megáldva(verve).

Leírás

Akár ez is tetszhet
Betöltés...

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Elfogadom További információ