Agyad eldobod! Élménybiztosokat keresnek - Városi Kurír

Sorting by

×

Agyad eldobod! Élménybiztosokat keresnek

Bocs a tegezésért, de ekkora marhaságot nem lehet magázódva elmondani. Ne szégyelld, ha lövésed sincs, kik azok az élménybiztosok, mert egészen eddig senki sem tudta, csak az a pihentagyú, aki kitalálta.

Hirdetés

Megfejtés egy mai MTI-közleményben

Rendezvényeket véleményező élménybiztosokat keresnek:

Veszprém, 2021. május 19., szerda (MTI) – A Veszprém-Balaton 2023 Európa Kulturális Fővárosa (EKF) program sikeressége érdekében olyan jelentkezőket, úgynevezett élménybiztosokat keresnek a szervezők, akik szívesen részt vesznek a programsorozat eseményein, amelyekről később véleményt is formálnak – közölték EKF rendezői szerdán az MTI-vel.

Én ingyen járulok hozzá a rendezvény sikeréhez, ráadásul már most adom a tippet, nem pedig egy felkészítés után utólag, akkor amikor már vagy sikerült a rendezvény, vagy nem – egy szóval veszett fejsze nyele. Na szóval, semmi szükség ezekre a furcsa megnevezésű közreműködőkre, hiszen, hogy egy koncert, előadás stb. sikeres volt-e évszázadok óta -és remélem legalább ennyit tudnak a veszprémi EKF szervezői is- nagyon egyszerű módon mérik világszerte, és ez a taps és olykor a hurrázás meghallgatása. Mert ha ez elmarad, aligha lehet hinni annak az élménybiztosnak, aki hónapok múlva sikernek jelenti az esetet. Persze igaz lehet ez fordítva is, hiába is igyekszik a biztos tagadni egy “ellenséges” művész, vagy csoport sikerét, ha az viszont divatosan szólva: bejött a közönségnek.

 

élménybiztos

Nincs ebben a témában több, lehet, hogy ennyi sem

Azért álljon itt az MTI közleményének második része is, ahol kifejtik mire gondoltak a meghirdetők, akik attól tartok nem tartoznak a “nagy veszprémi fiók” legélesebb kései közé.

A felhívásra azok jelentkezését várják, akik vállalják, hogy felkészítés után a kiválasztott koncerteken, fesztiválokon és eseményeken részt vesznek és az ott gyűjtött tapasztalatokról egy kérdőívben, majd egy értékelő beszélgetésen beszámolnak. Az élménybiztosok észrevételeikért a kiválasztott rendezvényen beváltható étel- és italjegyeket kapnak, a programon pedig díjmentesen vehetnek részt. Jelentkezni a kozossegi@veszprembalaton2023.hu  e-mail címen lehet június elsején éjfélig egy motivációs levél és egy bemutatkozó videó elküldésével. A VEB2023 program csapata az első körben kiválasztottakat személyes beszélgetésre hívja- fejeződik be a közlemény.

Előzmény

élménybiztos

 

Hirdetés
átver

Pálmai Tamás

További cikkek olvasása a szerzőtől, a nevére kattintva.

A Banánköztársaság rovatban megjelenő írások nem minden esetben képviselik portálunk véleményét.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.