Agyonvertek egy nőt Szigetszentmiklóson

Egy nő életét vesztette Szigetszentmiklóson, halálát elsődleges adatok szerint bántalmazás okozta. Az esettel összefüggésben egy férfit előállítottak a rendőrök.

Egy szigetszentmiklósi ingatlanban csütörtökön este holtan találtak egy nőt, akinek halálát az elsődleges adatok szerint idegenkezűség okozta. A bejelentést követően helyszínre érkező rendőrök az esettel összefüggésben egy férfit állítottak elő az ingatlanból, akinek elszámoltatása folyamatban van.

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság halált okozó testi sértés bűntett elkövetésének gyanúja miatt indított nyomozásban vizsgálja az eset körülményeit.

Egy wellness park területén ölték meg azt a nőt, akinek a holttestére csütörtök este találtak rá Szigetszentmiklóson. Az áldozatot a komplexum egyik épületben verték agyon – értesült a 24.hu.

Később az MTI közölte, hogy őrizetbe vett a rendőrség egy férfit, aki a gyanú szerint megölt egy alkalmazottat egy szigetszentmiklósi szálláshelyen – közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság.

A jelenlegi adatok szerint a 31 éves férfi csütörtök este a szálláshelyen bántalmazta az alkalmazottat, aki olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy meghalt.

A férfit a helyszínre érkező járőrök elfogták, majd emberölés megalapozott gyanúja miatt kihallgatták, és őrizetbe vették.

A további eljárást a kapitányság bűnügyi osztálya folytatja, amelynek során előterjesztést tesznek a férfi előzetes letartóztatására.

(Forrás: police.hu, 24.hu, MTI)

Kapcsolódó:

Rendőrkézen a debreceni gyilkosság gyanúsítotja

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük