Sorting by

×

Ahol a kormány(párt), ott gyanúja sincs bűncselekménynek – Nyilván azért nincs, mert a közpénzek, ha a kormány(párt) használja őket, elveszítik közpénz jellegüket.

Az ember azt hinné, Hadházy most megfogta a Fideszt: az emojis plakátok, ha logikusan gondolkodunk, valóban megvalósítják a hűtlen kezelés, a tiltott pártfinanszírozás bűncselekményét, s talán az uszításét is. Mégpedig pontosan azért, amit Hadházy beadványában előadott.

Az uszítás megvalósulásában azonban, ha a törvény szövegéből indulunk ki – mi másból? -, nem lehetünk bizonyosak, hiába egyértelmű a rá irányuló szándék

Persze, nem ez az első eset, hogy az emberben a kormány(párt) tevékenysége hasonló gyanút ébreszt, de most nagyon tisztának tűnt az ügy… Ám a Nemzeti Nyomozó Iroda meg is indokolta, miért nem vetődik föl bűncselekménynek még a gyanúja se: a kormány emojis plakátjain

„egyszerűen megfogalmazott kérdések szerepelnek, a nyilvánosság véleményének felmérése céljából”.

Kétségtelen tény, hogy a kérdések egyszerűek, a Fidesz lelkes híveinek értelmi színvonalához igazodnak. A nyilvánosság azonban, amelynek “véleményére” a kormány kíváncsi, bizony nagyon korlátozott: azt a kört jelenti, amely a Fidesz beintésére, az agitproposok uszítására tajtékozni szokott…

“Érdeklődik” a kormány, hogy megemelném-e a minimálbért

A Pesti Tv persze rögtön előadja, hogy az oltásellenes, migráns- és buzipárti, Brüsszel-bérenc ellenzék nem akarja a minimálbér emelését.

Az egyszerű polgár azonban csodálkozik, és esetleg visszakérdez: tőlem kérdezed, bazmeg..?

Ez a kérdés ártalmatlannak tűnik, bár nagyon hülye. A többi viszont szintén nagyon hülye ugyan, de egyáltalán nem ártalmatlan. Általában is gondolható, hogy az a kormányzati szándék, amely a hazai közéletet a hülyének tűnő, de jól kiszámított “nemzeti konzultációk”, óriásplakátok, az orbáni érdeklődés szintjére szállítja le, hosszú ideje immár, bizony nem ártalmatlan: elhülyített, kényszerképzetekkel megkötözött embereket lehet csak igazán uszítani.

Hogy dühít-e Brüsszel..?

Engem ugyan nem, különösen akkor nem, ha netán – végre! – Orbánék nem kapnak zsozsót. Azt gondolom, a nyilvánosság jelentős része egyetért velem ebben – kár, hogy a kormány(párt) a nyilvánosság eme szeletére nem kíváncsi.

Gyurcsányoznak a plakátokon,

amit csak nagyon együgyűnek álcázott “gondolkodással” lehet érdeklődésnek nevezni: kicsit differenciáltabb, pontosabb agyműködéssel az ember bizony közpénz elcsaklizásával megoldott, pártpolitikai célú uszításnak vélné.

És persze van migráncsozás, és van a kormány(párt) által az őrületig vitt LMBTQ-zás

És van az a gyáva meghunyászkodás, ahogy az óvodai és iskolai dolgozók hallgatnak: mintha tényleg transznemű sorosista libernyákok szabadultak volna be óvodákba, iskolákba… Még azt is eltűrik, hogy ilyen propaganda támogatásával keverjék gyanúba őket.

Igaz is: miért pont az óvodák, iskolák dolgozói mentsék meg ezt az országot, amikor egyetemeket lehet ellopni, elüldözni, és kínait idehozni; amikor Akadémiát lehetett szétverni..?

Bizony, azon sincs mit csodálkozni, ha ebben az országban az ügyészség, a Nemzeti Nyomozó Iroda ilyen világosan megítélhető kérdésben sem lát okot bűncselekmény gyanújának elgondolására sem…

Kapcsolódó

Párt

átver
A Banánköztársaság rovatban megjelenő írások nem minden esetben képviselik portálunk véleményét.

Egy hozzászólás itt: “Ahol a kormány(párt), ott gyanúja sincs bűncselekménynek – Nyilván azért nincs, mert a közpénzek, ha a kormány(párt) használja őket, elveszítik közpénz jellegüket.

  • 2021.08.15 - 21:23
    Közvetlen hivatkozás

    A legnagyobb mérges emoji az OV és büdös bandája,nem is kell reklámozni, de patkány börben jobbak lennének, vagy piócaként

    Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.