Sorting by

×

Ajaj! Mága Zoltán újévi koncertjén már egy gombostűt sem lehet leejteni, minden jegy “elajándékozódott”!

Ha Mága Zoltánnak mázlija van, övé lesz az újév leg-koncertje és ezt már január 1-én látni lehet. Mindezt abból gondolom, hogy ha az az Elk*rtuk lehetett 2021 legnézettebb magyar filmje, akkor ezen a példán szemléltetve az tuti nyerő, ha ingyen osztogatják a Fidesz-politikusnak mondottak a jegyeket valamire az arra érdemesek között.

“Bevált szisztémán ne változtass” – jeligére a pártközpontba….

Mága Zoltán újévi koncertjére szóló ingyenjegyek százaival kampányolnak fideszes képviselők. Pócs János, Kállay Mária (plusz a szolnoki polgármester), Németh Zsolt és még ki tudja hányan csaptak fel koncertszervezőnek az újévi délutáni koncertre

vette észre Hadházy Ákos:

XIV. Budapesti Újévi Koncert – A tisztelet, és hálaadás gálája

Tisztelettel köszönöm a közönségem töretlen szeretetét és bizalmát, hogy 2022. január elsején is a hagyományunkat folytatva, telt ház előtt köszönthetjük az új esztendőt a Papp László Budapest Sportarénában! A Tisztelet és Hálaadás Gálájaként megrendezésre kerülő XIV. Budapesti Újévi Koncert délutáni és esti előadására minden jegy elfogyott….

“Köszönöm Magyarország!”

Mert “ingyen leves”, az nincs, mint tudjuk….

“Azt nem tudni, hogy ki fizeti a jegyeket, a megfogalmazások szerint “Mágával közösen” ajánlották fel a művészi élményt.

Mindenesetre a művész úrtól nem idegen a hatalom melletti masszív kampányolás, pláne, hogy igen kifizetődő is: a 2019-es önkormányzati választások előtt 100 koncertet adott, amit a kormány 350 millióval (koncertenként 3,5 millió) honorált meg.

A koncerteken pedig véletlenül mindig felszólalhattak fideszes politikusok!

A 2019-es önkormányzati választásokon mondjuk nem volt nagyon sikeres ez a kampány, reméljük, 2022-ben sem a Mága Zoltán szívéhez és pénztárcájához közel álló párt fog nyerni. Önöknek pedig azt javaslom keressenek más szórakozást és nem csak azért, mert a Fidesz a jelek szerint már felvásárolta az összes jegyet a holnapi koncertre!”

Az Aréna honlapján böngészve megtudható, hogy

A hagyomány folytatódik! Európa egyik legnagyobb újévi gálaműsora, a XIV. Budapesti Újévi Koncert Mága Zoltán hegedűművésszel és világhírű sztárvendégeivel 2022. január 1-jén 19 órától, a Papp László Budapest Sportarénában! Nemzetközi sztárvendégek és hazánk legkiválóbb művészei várják Önöket Mága Zoltánnal és a Budapesti Primarius Szimfonikus Zenekarral!

 

átver

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.