Városi Kurír

A napi fontos…

Voks 2022Kiemelt hírek

Ajjaj! A lelkész lesz a hibás – Egy Kövér szárszói beszéd margójára

Kover
Hirdetés

Kövér László a reformátusok szárszói konferenciáján kinyilatkoztatta, hogy gyakorló keresztények részéről “minimum skizofrénia” az ellenzéki pártokra szavazni.

Hirdetés
Hirdetés

(Minimum? És maximum micsoda? Lepra, pestis, közveszélyes őrjöngés?)

Mármint olyan pártokra, amelyek ha nem is nyíltan, de Kövér szerint “életellenes” programpontjaikban és tetteikben tagadják a keresztény hitelveket. (Szomorúan jegyzem meg, hogy gyakorló keresztények eszerint a Fideszre sem szavazhatnak, hiszen pl. kormányuk a hitelvekkel ellentétben engedélyezi az abortuszt. A tízparancsolat bizonyos pontjait már szóba sem hozom.) Ha a keresztény mégis rosszul szavaz, azért az egyházi közössége is felelős, “beleértve a lelkészeket és a plébánosokat is.”
Szerintem amelyik lelkész ilyen gaztettért felelős, az utána gyónjon meg a házelnöknek. Minimum. Akkor is, ha református. És akkor is, ha Kövér is református. Kicsire nem adunk. Például arra sem, hogy még a megnyomorított Alaptörvény is kimondja egyház és állam “különvált működését”.
Csudába! Már megint a zsidók (meg a vallástalanok) jártak jól. Ők úgy szavaznak, ahogy akarnak.

Részünkről csak annyit a poszthoz, hogy Kövér László agya olykor -lásd köteles beszéd- 

és nemcsak kampány idején, ledobja bicikliláncot. Kövér a tipikus példája annak, az embernek aki annyi “erőset” (baromságot) és még “erősebbet” mondott már, hogy ő maga sem tudja túldobni saját magát. 

 

 

Hirdetés
átver
Hirdetés

About Author

Comments (2)

  1. Marics Mátyás

    A Köteles Laca @ bizonyíték rá ! … Kár volt bezárni a Lipótot !

  2. Kovács Béláné

    Beteg a feje ennek az embernek!Még hallottam beszélni úttörős ügyekben Egerben.Nem volt hívő emberről benyomásom akkor!

Comment here