Ajtót mutattak a fideszes polgik (helyett a “központ”) Karácsonynak!

Karácsony Gergely pénteken közölte az érintettekkel, hogy  főpolgármesteri kampánya keretében végigjárja mind a 23 budapesti kerületet. A zömében kormánypárti polgármesterek a hátuk közepére sem kívánják a vizitet.

Ne már, jelölt úr!

Egyébként Karácsony nem kérte, hogy fogadják, ellenben azt igen, hogy rendezzék azt a parkolási ügyet, amit pont a Fidesz blokkolt az MSZP-vel karöltve.

“Nem fideszes politikusokkal, hanem a budapestiekkel akarok találkozni, beszélni….”

Szombati Fidesz reakció:

A Fidesz-KDNP budapesti polgármesterei nem fogadják Karácsony Gergelyt. Karácsony Gergely Tarlós István főpolgármester korábbi kampányait majmolja azzal, hogy kerületjárásra indult Budapesten.

…..fideszes “észérvek”

Zugló polgármestere ne most fedezze fel Budapestet, inkább tegyen rendet az általa vezetett kerületben! Zugló Karácsony alkalmatlansága miatt a főváros legsikertelenebb városrésze lett, vezetetlen, és botrányoktól hangos. A kerületek közül egyedül a XIV.-ben veszteséges a parkolás, a botrányos szerződések a zuglóiaknak minden egyes nap 1 millió adóforintjukba kerültek eddig. Az előnytelen szerződéseket még mindig nem mondta fel, a felelősség elől pedig menekül.

“Jobbító” javaslataik, azok vannak….

Egy ennyire alkalmatlan polgármester legfeljebb tanulni mehetne a többi városvezetőhöz, de kampányolni semmiképp. Amíg Karácsony Gergely nem tesz rendet Zuglóban, a Fidesz-KDNP budapesti polgármesterei nem kívánják kísérgetni más kerületekben sem.

Ha megírná véleményét, vagy megvitatna ezt-azt másokkal, esetleg kérdése lenne a cikkel kapcsolatban, Facebook oldalunkon megteheti!

Kapcsolódó

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.