Akar mélyen áron alul Mandiner-előfizető lenni? Nosza, “black week”-, ki tudja, lehet, hogy “month” van lapnál!

Árukapcsolással egybekötött árleszállítást tartanak kormányközeliék: egyik zsebükből ki, a másikba be lehetne az akció jelszava. A lényeg, hogy minél több olvasó, néző hallhassa, amit szerintük hallani érdemes. Az egyik sarok állandó szereplője a Mandiner nyomtatott és online változata, a másik sarokban minden nap más…..

Hétfőn Mandiner-Nemzeti Színház akció volt

A lap adventi kalendáriumának első ajánlata a Nemzeti Színházba vásárolt jegyekből ad 6.000.- forint kedvezményt.

“Kinyílt a Mandiner adventi kalendáriumának mai ablaka. Ha ezt az ajándékot szeretné megkapni, nincs más dolga, mint előfizetni a Mandinerre, egy évre, a megadott kuponkóddal. Érdemes figyelni, mert 23.59-kor zárul a napi ablak, s éjfélkor nyílik egy új. Az adott napi ajándékot akkor kaphatja meg, ha éjfélig előfizet!”

– közölte oldalán a portál. Megfogadtuk a tanácsot, kedd éjjel valóban minden úgy történt, ahogy ígérték…..

Kedden emetek a téten

“19 800 Ft értékű páros belépőt kap ajándékba a Várkert Bazár – Klasszikusok könnyedén előadására, Mandiner előfizetésért! Főszerepben Miklósa Erika és Tóth Vera.”

Apropó, kedvezmény….

Vessenek meg, de nem tudtam, hogy mennyibe fájna, ha Mandiner-előfizető szeretnék lenni, így a honlapon tájékozódtam. Megtudtam, hogy lehetőség van a print lap és az online változatot 2:1-ben kifizetni, így a hétfői kedvezmény 2 hónapra fedezi a “jóltájékozottság” e formáját, ám, ha megelégszik a polgár az interneten olvashatókkal, az 6 hónapra is kijön belőle. Azonban van nyugdíjas-és diák ár is, ami tovább növeli a széleslátás ingyenes idejét. Mindez a keddi kedvezménnyel számolva, ami ugye közel 20.000.- forint egészen más dimenziót nyit meg a sasolni vágyók előtt.

Egy szó, mint száz…

Decemberben a regnáló döntése értelmében eddig három bástyája kart karba öltve promótálja egymást, hátha ……

Ön szerint a következő napokban ki mindenkiről derül még ki, hogy le vannak értékelve?