Sorting by

×

Akarod tudni? A horoszkópod elárulja!

Milyen leszel idős korodban?  – sokakat izgat ez a téma, függetlenül attól, hogy éppen hány éves. A horoszkópod ez is tudja és, ha akarod megosztja Veled! Ma egy olyan érdekes horoszkópot hoztunk el, amelyből megtudhatod.

Kos

A kor? Nem tudom mit jelent! A Kos nem gondol sem a holnapra, sem a tegnapra. Azok a személyek akik ez alatt a csillagjegy alatt születtek, mindig fiatal lélekkel rendelkeznek, energikusak és ez nagyon fontos. Nem fognak lemondani egyetlen olyan dologról sem amelyet fiatalkorukban szerettek.

Bika

Amikor idős lesz, egyre nyugodtabb és megfontoltabb lesz. Élvezi az élet minden pillanatatát és ahogy mindig, most is a szeretet személy lesz a legfontosabb a számára. A Bika egy igazi romantikus személy és ez később sem változik.

Ikrek

Az előrehaladott kor nem ok arra, hogy otthon üljön, így gondolkodnak az Ikrek. Ezért ők idősebb korukban is dolgoznak, addig ameddig el tudnak menni egyedül a munkahelyükre. Mindig azon dolgoznak, hogy szakmai felemelkedést érjenek el.

Rák

Ha a Rák még nem kezdett el mindenkire vigyázni akkor azt jelenti, hogy nem öregedett meg. A legtöbb esetben a rákok jó nagymamák is, az unokák rajonganak értük.

<<< Másféle horoszkópra gondoltál? Nézz körül… >>>

átver

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.