Akarod tudni, melyik csillagjeggyel tuti a boldogság karácsonykor? Nézz bele!

A karácsony kellékei közül mindent beszereztél, ami a boltokban, interneten fellelhető volt? Már be is csomagoltad és csak arra várnak, hogy jogos és remélhetőleg boldog tulajuk átvehesse? Akkor csak egyetlen dolgod maradt: törődnöd a saját boldogságoddal! Nézz bele, mit üzennek a csillagok!

Rák

A Rákok akkor érzik fontosnak és elégedettnek magukat, ha a családjukat, barátaikat, szerelmüket boldoggá tehetik. Az ünnepek alatt ez csak fokozódik, és szinte már küldetésnek tekintik, hogy meghitt és felejthetetlen karácsonyt varázsoljanak a szeretteiknek.

Már novemberben (néha októberben) elkezdenek készülődni, tervezni, vásárolni, hogy mire eljön a szenteste, a hangulat, a menü, a dekoráció és az ajándékok is a helyükön legyenek.

Skorpió

A Skorpiók elsőre távolságtartónak tűnhetnek, de valójában szenvedélyesek és odavannak az ünnepekért. Ők nem azok a típusok, akik vadidegeneknek is boldog karácsonyt kívánnak az utcán, és a Jingle Bells-t sem dúdolgatják magukban non-stop, viszont akiket szeretnek, azokkal szívesen ünnepelnek.

Ilyenkor a legzseniálisabb házigazdákká válnak, akik mindent megtesznek azért, hogy a vendégeik jól érezzék magukat, főleg a konyhában remekelnek, az ő karácsonyi vacsijukat nem felejti el senki, az tuti!

<<< Még több horoszkóp! >>>

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük