Akarod tudni? Horoszkópod elárulja, mi áll a boldogságod útjában!

Sokan leélik úgy az életüket, hogy nem találnak rá a lelki társukra. Az alábbiakban megtudhatod, hogy milyen akadályok állnak az utadban, ha úgy érzed, Te is ebben a cipőben jársz!

Kos

A Kosok nagyon magabiztosak, már-már kissé önteltek is. Gyakran meggondolatlanul, hirtelen felindulásból cselekszel, pedig tudod jól, hogy nem lesz jó vége. Mindig meg vagy győződve arról, hogy csak az a jó, amit te gondolsz, vagy teszel. Ahhoz, hogy egy kapcsolat jól működjön, kompromisszumokat kell kötnöd!

Bika

Minden bizonnyal azért nem találod a lelki társad, mert túl sok negatív érzés van benned. Ezek pedig egy blokkot alakítottak ki, mely nem hagy szabadon szárnyalni. Magányos vagy, hiszen hiányzik belőled az empátia is. Ahhoz, hogy egy kapcsolat jól működjön, több megértésre van szükséged.

Ikrek

Kiszámíthatatlan, zavaros, gyanakvó, és nyughatatlan vagy, gyorsan változtatod a véleményed. Nagyon félsz a csalódásoktól, ezért igazán soha senkit nem szeretnél közel engedni a szívedhez. Így nehezen fogod megtalálni a lelki társad. Nyisd ki a szíved, és légy nyitottabb az emberekkel.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük