Akciós harcászati páncélozott kamiont vegyenek! – és vettünk!

Mondjuk, én örülök, hogy a TEk-nek – tudják az a csapat (Haha! Méghogy csapat! Hát megőrültem én? Ha fegyvert kapnak a kezükbe, időnként lábon is lövik magukat!) akik betöltik Orbán gyerekkorából fennmaradt, tátongó űrt, amit az ólomkatonásdi hiánya mind a mai napig jelent! – végre lett egy négyszázmilliós harcászati páncélozott kamionja!

De most komolyan! Kellett az! Mint egy falat kenyér!

Leírom mégegyszer, mert ez behalás!! HARCÁSZATI PÁNCÉLOZOTT KAMION!! Olyan négyszázmilláért! Csak! Biztos akciós volt! Ja! Harcálláspontnak! Öööö…annak pont nem, de majd jól bele lehet rakni a fiúk pármaisonkás szecsóit, meg az edzőcuccot, fakardot, ilyesmit.

Kövér háznagy fegyverkezik – magánhadseregnyi felszerelést rendelt

Meg az Audi Q7 flotta mellett azért nagyon király (feketében jobb lenne, de az biztos feláras volt)! És az összes Schwarzenegger filmben is ilyesmivel csapatnak a nagyon kemény, és még annál is keményebb kommandósok! Nehogymá’ nekünk akkor ne legyen!

Meg a BTR-ek mellé is kell, amit ez a szerencsétlen társaság (Megróttak a stílusom miatt, hogy bunkó lennék, amihez kétség nem férhet, ezért a “szerencsétlen társaságot” agyban mindenki javítsa át, például “nem kifejezetten szerencsés társasággá”. Remélem így mindenki számára szalonképes tudok maradni. Vagy nem! Sorry!) harckocsinak hív, pedig annyi köze van hozzá, mint Tiborcz Istvánkának a becsülethez!

De végül is nem teljesen mindegy?

Annyira lényegtelen mire fújkálnak majd pöcsöket a leleményes pestiek! Hát nem?

A TEK váltásidőben TEKhetetlen – a terrorelhárítás ilyenkor szünetel

Szóval én most boldog vagyok! De tutkóhepi!! Hiánypótló dolog ez kérem, nem is értem, Bözsi néni Röcsöge-Alsón hogy tudott leélni 92 évet nélküle!

Még okosba kéne néhány sugárhajtású harcigép, de legyen helyből felszálló ám, mert az a menő, egy űrrepülő, mert a marslakók mint égen a csillag, pártunk és kormányunk feszt látja is őket, különösen időjárásváltozáskor, valami diadalív, de nem olyan kis hoki, mint a párizsi, meg persze egy hercig kis atombunker, amiben legyen ám benne a gép is (kerül, amibe kerül!), ami kivonja a vízbű a zokszigént.

…Meg gyógyszer! RENGETEG GYÓGYSZER! Na, az kéne nagyon!

Vendégszerző: Varga Zoltán

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük