Kicsit sokáig tartott, de sikerült kitörpölni, hogy miként lehet “országrontással” gyanúsítani azokat, akik béremelést harcoltak ki maguknak, megakadályozandó ezzel, hogy elharapódzzon az ilyesfajta impertinencia!


Le az éledező szakszervezetekkel?

Feltehetően bökte a csőrét a kormányzatnak, hogy ott, ahol a dolgozók komolyan gondolták, hogy szakszervezetbe tömörülnek és hajlandóak nevüket, arcukat adni bérköveteléseikhez, eredménnyel jártak. Nem érintené kellemesen a közpénzzel felfejlesztett Fidesz-oligarchákat, ha a munkás öntudatra ébredne.

A közelgő globális gazdasági lassulás mellett a termelékenységet messze meghaladó magyarországi béremelkedési ütem versenyképességi hátrányt okozhat

– hívta fel a figyelmet Sinkó Ottó a Videoton társ-vezérigazgatója Székesfehérváron, a Videoton Holding Zrt. által szervezett üzleti fórumon szerdán.

Matolcsy fordulatai – avagy utolérjük-e Ausztriát

A Globális lassulás, kontra bérnövekedés: mi lehet e folyamat vége?

című konferencián kifejtette, hogy az újautó-eladások csökkenése, a fejlett európai országok és Kína gazdasági növekedésének visszaesése, valamint a nagy jegybankok lazításra tett utalásai mind-mind a globális gazdasági fellendülés végét jelentik.

Magyarországon 2016-ig a termelékenység növekedési ütemét követte a béremelkedés, azóta a termelékenységet messze meghaladó az ütem, amivel a gazdaság sokat veszíthet a versenyképességéből

– mondta, és megjegyezte, hogy

az évről évre “tizenszázalékokkal növekvő” béremelési mértéket nem lehet sokáig fenntartani.

Vigyázat! Matolcsy “aktivizálni akarja a háztartási megtakarításokat”

Mellár Tamás: egymás torkának fognak ugrani az uniós és magyar adófizetői pénzen kitartott oligarchák

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét